Siirry pääsisältöön

Aamupalaa!


Neuvolatädin mukaan voimme lisätä vauvanruokiin jo vähitellen tavallista maitoa. Tänään keitin kokeeksi meille yhteisen 4-viljanpuuron tavalliseen maitoon. Äidille lisäksi vadelmia ja mustikkakeittoa. Pojalle kuningatar-Pilttiä. Äidille upposi hyvin, pojalle ei. Ehkä kymmenen pikkulusikallista meni ja sitten alkoi kakominen. Joten jälkkäriksi paahtoleivän känttyä ja melonia.

Ps. Normaalisti vedän aamuisin juustoleipiä tms. herkkua, ehkä kerran-pari viikossa jaksan tehdä puuron. Nyt yritän vähän tsempata ennen perjantaista neuvolan punnitusta ;)

Kommentit

 1. Me ollaan tavattu tehdä isompi satsi puuroa iltaisin, joka sitten riittää aamuksikin. Eihän se tuoreelle vedä vertoja, mutta kun ei vain aamuisin jaksa keitellä... Ja näin oon saanut sen puuron aamuisinkin pidettyä ohjelmassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin elänyt siinä harhaluulossa, et puuro menee ihan "köntsäseks" jos ei sitä syö heti? Olenkohan väärässä :)

   Poista
  2. Jaa, mutta nyt vasta huomasin, että teillä onkin 4-viljan puuroa. En kyllä tiedä miten se "käyttäytyy" uudelleenlämmityksessä. Kyllähän se kaurapuuro lisämaitoa joukkoon vaatii ja reippaan sekoituksen uudelleenlämmitettynä. Muuten tuloksena on aika moinen klöntti. :)

   Poista
 2. Nuo myllärin luomuhiutaleet on kyllä hyviä. Eikä hintakaan juuri kirpaise. Meillä on ohra- ja ruishiutaleet tuota ja neiti tykkää kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään noista ite kans, on paljon parempaa kun pelkkä kaurapuuro. Ja just tuon halvan hinnan vuoksi ostin :) Pitääkin kokeilla myös muita makuja.

   Poista
 3. Mäkin oon nyt oikeen erikseen yrittänyt opetella aamusin syömään puuroa. Se pitää kyllä sitten nälän hyvin poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä syön normaalisti aika usein puuroa, tai sit vaan sotken marjakeiton+raejuuston hiutaleisiin ja syön kylmiltään. Nyt raskausaikana puuro jotenkin ällötti, enkä saanut sitä pitkään aikaan syötyä.. Niin ja tuntuu et puuro ei pidä nälkää ellei sitä tee maitoon tai sit pitää just olla noi marjat+raejuusto mukana.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o