Siirry pääsisältöön

Viikonloppu

Simo heräsi jostain syystä pe-su joka aamu klo 5.20 tasan. Ja äiti kiittää... Eilen heräsi onneksi vasta klo 6.30. Mun on pakko mennä itsekin petiin jo joskus yhdeksän maissa, että jaksan herätä.

Viikonloppuna suuntasimme ensin appiukon 70-vuotispäiville. Simo on alkanut vierastaa varsinkin vanhempia ihmisiä, ja alku olikin yhtä huutoa kun kaikki sukulaiset halusivat pitää poikaa sylissä. Appiukko on vähän, hmm.. sanotaanko suorasanainen ja polttanut välinsä koko sukuun. Juhlat menivät ihme kyllä aika kivuttomasti.

Lauantaina käytiin Simon kummeilla syömässä. Sunnuntaina Simo oli mun vanhemmilla hoidossa ja käytiin sillä välin miehen kanssa katsomassa pyörätuolirugbya ja leffassa (21 tapaa pilata avioliitto). Simo pääsi mummon ja vaarin kanssa sillä aikaa talviriehaan. Hoidossa mukana ollut mäyräkoira oli kuulemma varastanut 2 nakkia grillikojulta :) Kun kävimme hakemassa Simon mummolasta, oli mäyräkoira sitä mieltä, että hän jää vielä hoitoon. Ilmeisesti parempien ruokien toivossa..

Miehen käsitys haaremihousujen pukemisjärjestyksestä..
Ollaan mietitty sopivia tyttönimiä tälle vauvalle. Ja päästy jopa yhteisymmäryykseen ensimmäisestä nimestä! Nyt pitäisi vielä päättää se toinen nimi. Päätin jo nuorempana, että jos saan tyttövauvan sen nimeksi tulee joko Lia Anniina tai Stella Aurora. Mies ei oikein innostunut kummastakaan ehdotuksesta...

Kommentit

 1. Ää ihanasti miehes pukenu toisen :D Nuo miehet on joskus vähän yksinkertaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite välillä laitan puolipotkarit bodyn alle, kun ne ei tunnu oikein pysyvän jalassa. Mut toi miehen yhdistelmä oli aika mielenkiintonen, kun noi housut on niin super isot etten oikein tajua miten on edes saanut ne tuonne bodyn alle tungettua :D

   Poista
  2. Joo niin määki laitan sukkahousut tai just puolpotkarit joskus bodyn alle :D

   Poista
 2. Miehet on kyllä ihania välillä, kun pukevat vaatteita jotenkin hassusti. :D Meilläkin oli mulla muutamia mieleisiä nimiä neidille, mutta niistä ei mikään tullut sitten nimeksi. Harmitti vähän, mutta oon kyllä tyytyväinen nimeen mihin päädyttiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi pojan nimen kanssa niin, että oltiin päätetty jo hyvissä ajoin nimi Kasper. No sitten synnärillä ei poika näyttänytkään tippaakaan Kasperilta ja uusi nimi keksitiin vasta vähän ennen nimiäisiä..

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o