Siirry pääsisältöön

Tuplat

Meillä tulee tuplarattaiden osto ajankohtaiseksi kesällä. Olin jo oikeastaan päätynyt Phil&Teds Navigatoreihin, mutta nyt huomasin mainoksen halvemmista ja lähes samannäköisistä rattaista. Atlanta-rattaiden hinta olisi 359e sisaristuimen kanssa. En onnistunut löytämään noista halvemmista mitään käyttökokemuksia netistä.

Eli kummat..?

http://www.pikkuhurmuri.fi/phil-teds-navigator-ratas-p-1101.html

vai

http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/4709/pl

Kommentit

 1. Noi Atlantat on kuulemma tosi hyvät ja kätevät. Yhdellä tutulla on juurikin nuo samaiset. :)

  VastaaPoista
 2. Molemmat näyttää tyylikkäiltä. Ihana tuollainen sivuvaunu meininki! Tänne korpeen ei vaan tuollaiset hienoudet kuin kolmipyörät oikein sovi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin ehdottomasti halunnut jotkut isopyöräiset Emmaljungan tuplat, mutta meillä on niin onnettoman pieni hissi ettei sinne mahdu. Ja kaupasta kovasti kehuivat, että noilla kolmipyöräsillä ilmakumeilla pystyis hyvin liikkumaan epätasaisemmassakin maastossa..

   Poista
 3. Atlantoista mäkin oon kuullu kehuja. Kaveri oli just ostanu Britaxin B-dualit ja kehu kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Britaxit olis ollut kans yks vaihtoehto, mutta niissä on pienet etupyörät mitä en halua. Meillä aurataan aika huonosti tiet niin vois tulla talvella ongelmia.

   Poista
 4. Itseä mietityttää, että eka lapsi on vielä niin pieni kun toinen syntyy, että haluaisin hänenkin istuvan naama työntäjään päin... Tuplat siis pohdinnassa täälläkin, joten mielelläni taas seurailen mitä kokemuksia tähän kertyy... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samaa mietin myös, että miten sen ihan pienen voi laittaa naama menosuuntaan päin. Ehkä alkuun liikutaan noilla nykyisillä vaunuilla ja toinen lapsi on sitten manducassa. En ole ainakaan vielä törmännyt sellaisiin tupliin, jotka mahtuis meidän kapeaan hissiin ja missä olis kasvot työntäjään päin..

   Poista
 5. Meillä on nää: http://www.ozbaby.fi/tuote/baby-jogger-city-select-sisarusrattaat/BJ81260/ Niissä saa joko yhden tai kaks lasta kasvot työntäjään tai menosuuntaan päin. Niissä on kyllä pienehköt etupyörät, mutta ainakin me ollaan kuljettu niillä kelissä kuin kelissä, myös auraamattomilla teillä. Ja vaikka ne on pitkät, niin niissä saa tosi helposti irrotettua etummaisen istuimen/ kopan, ja mahtuu taas hissiin. Ite kuskaan yleensä lapsia niin, että 3-vuotias istuu edessä ja kun se kävelee välillä, niin nostan sen istuimen vaan sinne tavarakorin päälle ja rattaat on ihan samankokoiset kuin tavalliset. :) Nuo on muutenkin ihan huippurattaat, mutta kalliit. Ite satuin löytämään käytettynä. Noissa Atlantoissa mun huomio kiinnitty siihen, että se sisaristuin on aika pystyasennossa. Voiko siinä nukkua ollenkaan? Ja siinä vaiheessa kun molemmat istuu, niin pienemmän pitää olla siellä alhaalla sisaristuimessa, niin väsyyköhän se, kun istuu niin pystyssä? Meillä ainakin tuo kolmevuotiaskin vielä tykkää nukkua päikkäreitä kun ollaan liikenteessä, joten en voinut ajatellakaan ostavani sellasia rattaita, joissa molemmat ei voi nukkua yhtä aikaa. Muutenhan nuo Phil&Teds -tyyliset on käteviä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o