Siirry pääsisältöön

Perus perjantai

Tänään olen ollut kovin reipas kotiäiti. Kärräsin heti aamusta lapset perhekahvilaan. Mitä nyt hieman myöhästyttiin kun oli kakkaa housussa jne. Mutta kannatti mennä kun sain pahan kahvin lisäksi nokkamukin, tutteja, huomioliivin, vanhaksi menneen ranskanpastillipaketin ja pillimehuja.

Perhekahvilasta jatkoin neuvolaan tytön navan laapistukseen. Tässä vaiheessa Simo heitteli jo yliväsyneenä pillimehuja rattaista ja raivosi. Kotona molemmat vaan itki. Poika unille ja makaronilaatikon tekoon. Tyttö alkoi itkeä, Simo heräsi, makaronilaatikko kärtsäsi ja jotenkin tosi outo hajukin uunista leijailee (aloin jo miettiä millä sen jauhelihan oikein maustoin, kakkavaipalla?). No onneksi jäi sentään ne ranskanpastillit. Syytän tästäkin kaikesta Jyrki Kataista.

Ai niin, varmaan kerroinkin että mulla alkaa nyt ne omat harrastukset kahtena iltana viikossa! Mies kuule oikein laittoi ne kalenteriin ylös et ovat sit mulle varattuja. No ens maanantaina miten sattuskaan miehellä on fudismatsi just samaan aikaan. Ehdotti et voisin varmaan ottaa vauvan mukaan sinne koirakouluun, öö just? Ja keskiviikkona kun olis zumba niin just olis jotain taloyhtiön hommia sillon mihin on pakko mennä. Että kovat on miehellä puheet, mutta toteutus ontuu. Onneks on anoppi olemassa.

Kommentit

  1. Ensimmäinen visiittini ja heti ekan lukemani postaus kolahti ;). Tuon viimeisen kappaleen sisältö voisi olla oma kuvaukseni viime viikosta ;).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o