Siirry pääsisältöön

Ei niin hyvä päivä

Tuota, tuota.. Unohdin sitten tänään viedä neidin 1kk neuvolaan. Neuvolatäti soitteli perään...

Eilinen päivä oli jotain ihan karmeeta. Simppa on räkätaudissa, sateinen keli ettei päästy ulos ja muutenkaan en viitsisi räkäistä lasta ulos laittaa. Lapset huus vuorotellen, Simpan päikkäreille nukahtaminen oli haastavaa, mitään ei poika oikein suostunut syömään paitsi pähkinöitä ja maitoa. Simo oli koiran kimpussa aina kun silmä vältti ja lopulta jouduin laittaa koiran parvekkeelle..

Mies kävi töiden jälkeen kotona niin et sain koiran lenkitettyä, mut lähti sit loppuillaks veneelle. Olin jo niin loppu et purskahdin yksin vessas itkuun.. Kun mies tuli kotiin korkkasin kaljan ja yritin vähän rentoutua.

Torstaiks pyysin anopin tänne kattoo Simppaa et saan tuon neuvolareissun hoidettua ja sit menen mammakaverin Me&i-kutsuille. Neuvolatäti mainitsi et on mahdollista saada kaupungilta joku täti täällä välillä käymään ja vaikka viemään toisen lapsen ulos. Ja onhan mulla tuo anoppi, mutta en vaan viitsis sitä aina vaivata.
Kommentit

 1. Ei ole todellista! Osallistuuko sulla mies minkä verran lasten hoitoon? Ala "kurssittaa" sitä nyt osallistumaan pienten hoitoon. Ettet ittäsi ihan loppuun kuluta. Meillä mies töistä tullessaan syö ja alkaa toihuta poikien kans. Ja se on itsestään selvyys. Sekä mie että mies tiedetään että mun pää ei kestä tätä helvetin hullunmyllyä 24/7. Aika harvan pää varmaan kestäään. Superäidit jätetään laskuista pois... Piilota se miehes golf-väskä (en muista nyt sitä virallista nimeä) ja veneen avain ja kerro että tarttet apua. Autatt miehes alkuun niin sitte se pärjää jo kolmisin lasten kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No musta tuntuu, että se on koko ajan jossain harrastuksissaan ja leikin täällä yksinhuoltajaa.. Mutta normaalisti kyllä iltasin hoitaa poikaa. Syötöt hoidan kaikki itse kun ei olla pulloa annettu. Kyllä mua vituttaa kun toinen valittaa ettei oo kuukauteen kunnolla nukkunut. Tekis välillä mieli lopettaa imetys ja sanoa et nyt on kuule sun vuoro hoitaa tän seuraavan kuukauden kaikki syötöt! Tarviin kyllä nyt vähän omaakin aikaa. Pitää keksii jotain menoja arki-illoille niin saa mies vähän vihiä siitä millasta on hoitaa noi nukutukset yksin!

   Poista
 2. Koulutusta miehelle, kyllä! Silti kehottaisin myös ottamaan apua vastaan kaupungilta, jos sitä saat. Hienoa, että ovat ylipäätään sellaista ehdottaneet neuvolasta! Ottaisin itse jos voisin mut en jaksa uskoa, että täällä onnistuisi. Hulluksi tulisin, jos äijä ei laittais omaa korteaan kekoon useasti. Tosin sen verran äkäinen osaan olla, että hoitaa kyllä jos oikein kovasti vaimo hiiltyy... ;)

  Paljon tsemppiä ja voimahali täältä hullunmyllyn keskeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitäs vaan noita anopin hoitopalveluita käyttää useammin hyväks. Oon ollu varmaan miehelle turhan lepsu, pitäs vaan sanoo etten yksin pärjää.

   Poista
 3. Täältä samoin risuja ukolle. Ihme touhua...

  VastaaPoista
 4. Jep, mies hommiin ja sulle omaa aikaa!
  Ihanat lapset, ylempi kuva varsinkin on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kaipaan kyl niin sitä omaa aikaa ja harrastuksia. Onneks ne alkaa jo parin viikon päästä..

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o