Siirry pääsisältöön

Meidän normipäivä

Klo 6.20 Simo herää. Mies herää ja menee sohvalle nukkumaan. Simo juo aamumaidon ja sen jälkeen aamupalaksi muroja ja rahkaa. D-vitamiinit ja hammaspesut.

Klo 7 Herään vauvan kanssa, vauva syö tissiä ja vaihdetaan vaippa. Keitän kahvia.

Klo 8 juon kahvit, syön puuroa ja Simokin syö siinä samalla jotain. Vauva nukkuu sohvalla.

Klo 8.50 Simo itkee ja päätän laittaa sen päikkäreille.

Klo 9 katson telkkaria ja selaan nettiä tabletilla, vauva torkkuu sylissä.  Päätän itsekin mennä vielä petiin imettämään.

Klo 10.30 vauva ähisee vieläkin hereillä kunnes vihdoin nukahtaa, nukahdan itsekin.

Klo 12 herään ja jätän vauvan nukkumaan. Simokin herää ja lällättelee pinniksessä. Kamala nälkä! Syön ensihätään pari keksiä ja palan banaanikakkua. Lämmitän eilistä siskonmakkarakeittoa, syön kolme hapankorppua ja maitoa. Simo syö yhden siskonmakkarapalasen, pari juustosiivua ja maitoa. Ruoka maistuu huonosti puhkeavan poskihampaan vuoksi.

Tässä välissä yleistä häröilyä kotona, tiskikoneen tyhjennystä, pyykkien laittoa, imetystä jne.

Klo 14 Simo syö välipalaksi hedelmäsosetta.

Klo 15 Soitan miehelle ja pakkaan lapset vaunuihin. Käyn nostamassa rahaa ja kaupassa ostamassa nakkipaketin, suklaalevyn ja energiajuoman (terveelliset eväät, eikö totta). Simo mutustaa kotimatkalla nakkia ja juo maitoa.

Klo 16 Mies tulee kotiin. Syön suklaata. Imetän vauvaa. Viikkaan pyykkejä ja järjestelen parveketta. Mies ottaa tirsat sohvalla, Simo hyppii sen päällä katsoessa Pikku Kakkosta (hyvät unenlahjat miehellä)

Klo 17.30 Simo syö kiivin ja jogurttia. Itse syön kiivin myös.

Klo 18 mies lähtee pihalle hallituksen kokoukseen ja ottaa Simon mukaan leikkimään. Syön itse vähän lisää suklaata, imetän ja luen blogeja.

Klo 19 pakkaan vauvan autoon ja käyn hakemassa fb-kirppikseltä ostamiani lastenvaatteita. Kotimatkalla käyn salaa mäkkärin autokaistalla ostamassa juustohampurilaisen, todisteaineiston hävitän mieheltä.

Klo 19.30 pihalle leikkimään hetkeksi Simon kanssa. Vauva on ihme kyllä tyytyväisenä vaunuissa.

Klo 20 imetän ja mies syöttää Simolle iltapalaa, laittaa yöpuvun ja vaipan

Klo 21 yritän katsoa telkkaria, vauva kitisee ja raivoaa tissille

Klo 21.30 menemme nukkumaan. Yön aikana imetän kaksi tai kolme kertaa, en ole ihan varma kun olen niin koomassa...

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o