Siirry pääsisältöön

Vähän väsynyt

Tosi moni tuttu on kysynyt miten olen jaksanut kahden pienen kanssa ja olenko väsynyt. En koe itseäni mitenkään erityisen väsyneeksi. Toki tarvitsen sen pari-kolme kuppia kahvia päivässä. Menen nukkumaan jo yhdeksän jälkeen ja herään yleensä kuuden-seitsemän välillä. Joskus vauva syö vain kerran yössä, joskus parin tunnin välein. Nukahdan kuitenkin heti imetysten välissä tai niiden aikana. Nukumme perhepedissä, koska neiti ei ole halukas nukkumaan yksin pinnasängyssä.

Huomaa kyllä, että pääni on jotenkin hatara. Tulin esim. yhtenä päivänä kotiin ja koira tuli iloisesti vastaan. Jonkun ajan kuluttua aloin ihmettelemään missä koira on.. Olin sulkenut ulko-oven ja unohtanut koiran rappukäytävään.

Mies on myös hiukan kuittaillut etten oikein kuuntele mitä hänellä on sanottavaa ja saatan kysyä samoja juttuja hetken päästä uudelleen.

Mites teillä, onko väsymystä?

Kommentit

 1. :D mitähän koira on miettiny ko on ulos jääny..?

  Eikö se pikkuväsymys kuulu tähän vauva-aikaan, niin mie aaattelen.

  Nukun vauvan kans edelleen alakerrassa ja muut ylhäällä. Joskus kieltämättä hieman käy hermoon, ko mies valittaa mukkuneensa huonosti ja ottaa päivisin päikkäreitä. Se sentään saa nukkua koko yön putkeen, mie herään vauvan kans ja imetän jne jne pitkin yötä. Mutta oma vika. Mie en vaan tykkää päikkäreistä, menee aika hukkaan jos nukkuu päivisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama.. Siis "huonosti nukkuva" mies. Joka hoiti tasan yhden yön esikoisenkin yösyötöistä..

   Poista
 2. :DDD Kyllä on koira tainnut olla vähän ihmeissään. Väsymystä ei ole pahemmin, mitä nyt ainainen kotona kökkiminen väsyttää. Sekin väsymys taitaa olla enemmän henkistä laatua. Ulos ja lenkille pitäis lähteä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o