Siirry pääsisältöön

Vähän väsynyt

Tosi moni tuttu on kysynyt miten olen jaksanut kahden pienen kanssa ja olenko väsynyt. En koe itseäni mitenkään erityisen väsyneeksi. Toki tarvitsen sen pari-kolme kuppia kahvia päivässä. Menen nukkumaan jo yhdeksän jälkeen ja herään yleensä kuuden-seitsemän välillä. Joskus vauva syö vain kerran yössä, joskus parin tunnin välein. Nukahdan kuitenkin heti imetysten välissä tai niiden aikana. Nukumme perhepedissä, koska neiti ei ole halukas nukkumaan yksin pinnasängyssä.

Huomaa kyllä, että pääni on jotenkin hatara. Tulin esim. yhtenä päivänä kotiin ja koira tuli iloisesti vastaan. Jonkun ajan kuluttua aloin ihmettelemään missä koira on.. Olin sulkenut ulko-oven ja unohtanut koiran rappukäytävään.

Mies on myös hiukan kuittaillut etten oikein kuuntele mitä hänellä on sanottavaa ja saatan kysyä samoja juttuja hetken päästä uudelleen.

Mites teillä, onko väsymystä?

Kommentit

 1. :D mitähän koira on miettiny ko on ulos jääny..?

  Eikö se pikkuväsymys kuulu tähän vauva-aikaan, niin mie aaattelen.

  Nukun vauvan kans edelleen alakerrassa ja muut ylhäällä. Joskus kieltämättä hieman käy hermoon, ko mies valittaa mukkuneensa huonosti ja ottaa päivisin päikkäreitä. Se sentään saa nukkua koko yön putkeen, mie herään vauvan kans ja imetän jne jne pitkin yötä. Mutta oma vika. Mie en vaan tykkää päikkäreistä, menee aika hukkaan jos nukkuu päivisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama.. Siis "huonosti nukkuva" mies. Joka hoiti tasan yhden yön esikoisenkin yösyötöistä..

   Poista
 2. :DDD Kyllä on koira tainnut olla vähän ihmeissään. Väsymystä ei ole pahemmin, mitä nyt ainainen kotona kökkiminen väsyttää. Sekin väsymys taitaa olla enemmän henkistä laatua. Ulos ja lenkille pitäis lähteä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noro

Iski se norovirus sitten tännekin. Sairastuin su-ma välisenä yönä ja olin eilisen ihan poissa pelistä. Mies joutui jäämään töistä kotiin hoitamaan poikaa. Tänään joutui menemään töihin, mutta onneksi tästä sohvalta käsin pystyy poikaa vahtimaan ja itsekin nukkumaan päikkäreiden aikana. Tän rajun taudin ansiosta vuorokaudessa lähti 3 kiloa. Nyt pystyn onneksi jo vähän juomaan vettä, laimennettua gefilus-mehua ja syömään jäisiä mustikoita. Eilen tuli ulos ihan kaikki. Pelkään vaan, että sama tauti iskee myös Simolle ja miehelle...

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o