Siirry pääsisältöön

Vierastus


Huippulaadukas mahakuva
Eilen meillä kävi kylässä neuvolaryhmän kolme äitiä lapsineen. Ensimmäinen tulija oli Simon mielestä vielä ihan ok, mutta kaksi seuraavaa tätiä ei. Kamala parku heti jos joku näistä tädeistä erehtyi katsomaan poikaa päin. No ei muuta kun tädit keittiöön kahvittelemaan ja lapset leikkimään keskenään olkkariin.

Sitten tämä ei-pelottava täti ja toinen pelottavampi lähtivät kotiin ja Simon mielestä kaikki oli taas hyvin. Eli yksi vieras kerrallaan on ok, mutta ei kiitos useampia.

Tämä vierastus on alkanut ihan parin viikon sisällä ja ilmenee yleensä vähän vanhempien ihmisten kohdalla.


Simo risti-istunnassa (mitä toi kamala rötiskötuoli edelleen tekee täällä..?)

Piti kirjoitella vielä kirpparilöydöistä (mm. ihana Brion hoitolaukku 2 eurolla), mutta nyt taidetaan hilpasta muskariin!

Kommentit

  1. Hieno masu!

    Meillä poika säikähtää zalandomiehen lisäksi nyt myös uutistenlukijaa. Oi voi, pitäisköhän täältä mökistä lähteä vähän useammin ihmisten ilmoille? ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, toi zalandomies taitaa olla suosikki näin pienten keskuudessa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o