Siirry pääsisältöön

Vauvakinossa

Käytiin tänään pitkästä aikaa Jumbon vauvakinossa. Viime kerralla Simo söi vielä tissiä ja sai hillittömät raivarit kesken leffan (sen vuoksi en ole uskaltanut enää mennä). Vähän jännitin miten Simo pysyy paikoillaan leffan aikana. Mentiin eturiviin ja varmaan puolet leffasta poika leikki tyytyväisenä lattialla. Sitten syötiin ja juotiin maitoa päälle. Leffateatterissa on mikro ja vaipanvaihtopiste vaippoineen käytettävissä.

Sen jälkeen Simo kekkasi leffateatterin portaat. Lähti kiipeämään niitä ylöspäin ja meni reippaasti ihan ylös asti. Ja sitten uudelleen.. Ihmettelin, koska Simo ei ole ikinä aiemmin tutustunut portaisiin!

Leffa ei ollut ihan mun mieleen ja vähän tipahdin kärryiltä siinä pojan touhuja katsellessa. Mutta ehdottomasti mennään taas ensi kuussa :) Yritän nyt tehdä mahdollisimman paljon juttuja, jotka ei sitten enää välttämättä onnistu kahden pienen lapsen kanssa.

Kävin sitten vielä kauppoja kiertelemässä ja ostin itelleni mammaleggarit. Haastavaa muuten noiden rattaiden kanssa mennä kun eivät mahdu aina sovituskoppiin. Jätin rattaat ulkopuolelle ja iskin Simpalle kopissa mun kännykän käteen. Kännykkä onkin mun pelastus nro 1 jos Simppa meinaa tylsistyä.

Supistelut on alkaneet jo nyt. Eilen kesken kirpparikierroksen tuli kamala kouristava vatsakipu ja jouduin lähtemään kesken pois. Selkeesti kaikenlainen kyykistely tuota aiheuttaa. Supistelujen lisäks mulla on jalat aina ihan krampissa. Joudun syömään raskausmonivitamiinin lisäksi magnesiumia ja nyt en ollut pariin päivään syönyt kun purkki oli lopussa.

Myös ah niin ihanat liitoskivut on pikkuhiljaa alkamassa. Viime raskaudessahan jouduin jäämään viikolla 33+jotain töistä sairaslomalle, koska en oikein enää päässyt kunnolla kävelemään. Jostain luin, että jos on ensimmäisessä raskaudessa kärsinyt liitoskivuista niitä tulee seuraavissakin raskauksissa hyvin todennäköisesti...

Kommentit

  1. Voi ei noiden vaivojen kanssa! Ne on kyllä ihan unohtuneet tässä vuoden aikana.

    Vauvakinoon haaveilen pääseväni, mut täällä korvessa ei moisia järjestetä. Kyllä välillä kaipailen kaupunkiin...

    VastaaPoista
  2. Meilläkään ei mennyt vauvakino viimeksi ihan putkeen, neiti oli vielä aika pieni ja joku isompi lapsi heitti sitä yhä uudestaan lelulla eikä äiti kieltänyt yhtään.. lähdettiin kesken pois. Ehkä eksytään sinne vielä joku kerta :D

    Voi miten hauskaa että teille tulee jo toinen lapsi kesällä! :) Simo on vaan kuukauden vanhempi kuin meidän tyty, kiva verrata tilanteita. Uskon että kahden pienen kanssa pärjää loistavasti, meilläkin olisi ajatuksena hankkia toinen melko pian :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o