Siirry pääsisältöön

Äidin pikku apuri

Heti jos vessan ovi on unohtunut auki löytyy pikku termiitti sieltä repimässä vessapaperia... Toinen tutkimusmatkailijan ykköskohde on koiran nappulat. Mihin te olette laittaneet koiran ruuat? Olisi kiva, että koira pääsisi kupeille mutta lapsi ei..?

Kommentit

 1. Meillä on koiran ruoat nostettu pöydälle ja aamulla (kun lapsi keskittyy omiin leikkeihinsä), illalla kun muksu nukkuu tai päikkärien aikaan nostan kupit hetkeksi alas ja silloin on syötävä jos meinaa. :D Silloin tällöin päivän aikana tarjoan vettä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Nyt oon nostanut pojan hereilläolon ajaksi koiran kupit keittiönpöydälle. Ennen ne oli yöpöydällä, mistä koira niitä pääsi halutessaan syömään.. Kunnes yks päivä poika tajusi, että pääsee kurottelemalla kupeille ja heitteli nappulat pitkin makkaria..

   Poista
 2. Koira saa nykyään syödä ulkona... :D On helpompaa meille kaikille, eikä karvakasa siitä ole huonoa tykännyt. Saa muutenkin juosta vapaana pihalla ihan milloin haluaa, kunhan ei keskellä yötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa ihanaa asua kans omakotitalossa ja omassa rauhassa. Täällä kerrostalossa kun koiran ulkoilutuskin on oma shownsa.. Ensin puet koko köörin toppavaatteisiin, ahtaudut vaunujen kanssa hissiin (ei helppoa tämän mahan kanssa) ja taistelet tempoilevan koiran ja vaunujen kanssa...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o