Siirry pääsisältöön

Tuttia ja velliä

Sain nukuttua! En koko yötä, mutta ainakin jonkun aikaa. Ja sen päälle vielä vauva kainalossa tunnin pätkän aamulla. Ja oon kun uus ihminen :)

Simo sai illalla 1dl maissivelliä jonka jälkeen imetin 3 kertaa. Nukkui 21.30-06 heräämättä kertaakaan! Menin nukkumaan vierashuoneeseen korvatulppien kanssa. Miehen ei tarvinnut edes kertaakaan syöttää yön aikana. Kuulemma kerran oli jotain ähinöitä kuulunut, johon auttoi tutti.

Niin meillä syödään taas tuttiakin. Simohan söi tuttia laitoksella ja muistaakseni pari viikkoiseksi asti. Sen jälkeen ei ole tutti kelvannut. Eilen kokeilin antaa päiväunille tutin, ja sehän kelpasi. Joten nyt on yksi keino enemmän unien parantamiseksi.

Menen vielä ensikin yöksi vierashuoneeseen nukkumaan. Ja harkitsen, jos laitettaisiin poika jo omaan huoneeseen vähitellen nukkumaan. Luulen, että kaikkien unet paranisi sillä.

Nyt kampaajalle. Pakko pätkästä nää pari hiusta mitkä vielä imetyksen jäljltä on päässä. Tämän pikku ilveilijän syytä koko onneton ponnari :)


Kommentit

 1. Me siirrettiin Neela omaan huoneeseen nukkumaan, kun oli aika levottomia öitä tuossa jokin aika sitten. Ite olin vähän haikeilla mielin (jostain syystä ;D), mutta siirto omaan huoneesee sujui paremmin kuin hyvin. Ja nyt on parantunut oma unenikin. No miehen äitihän se heti kummasteli surulliseen ääneen, että noin pieni on laitettu omaan huoneeseen jne.. Puuh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Onko teillä itkuhälytin käytössä öisin?

   Poista
 2. Hyvä homma unien kanssa. Kampaajaa kaipailisin minäkin, mutten saa päätettyä mitä tän pöyryn kanssa tekisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa pätkästiin reilu 5cm pois, tuli ihanan hyväkuntoinen tukka:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o