Siirry pääsisältöön

Tilitystä

Käytiin tänään anopin kanssa Hyvinkäällä kauppakeskus Villan avajaisissa. Ja minä en sinne tosiaankaan olisi jaksanut lähteä, mutta anoppi halusi. Anopilla ei ole ajokorttia eikä autoa niin kuskiksi sitten lähdin. Oikeastaan sen vuoksi, että Polarn o. Pyretillä piti olla jotain huipputarjouksia.

Heti alkuvaiheessa tajusin, ettei ollut mitään järkeä lähteä vauvan kanssa johonkin hiton ryysikseen missä on kaikki eläkeläiset, kotiäidit ja muut tarjoushaukat liikenteessä. Siellä ei jotenkin hissit toiminut ja ruokaakin jonoteltiin tovi.

Anoppi halusi ostaa jotain Simolle ja esitteli mitä karmeimpia vaatekappaleita. Jotkut "trendifarkut" missä oli kulutuksia ja jotain ihme kirjoitusta/sotkua ja sit sellanen aivan järkyttävä neule. Yritin selitellä etten tykkää pukea Simolle farkkuja vaan mukavalta päällä tuntuvia vaatteita.. Ja että paitoja en juurikaan käytä vaan aina bodyja. Joitain toisia farkkuja se olisi myös tyrkyttänyt, mutta onneksi muistin että oltiin jo saatu lahjaksi ihan samanlaiset. No, lopulta anoppi osti Simolle tällaisen juhlapaidan. Simo saa pukeutua tähän puolivuotispäivänä :)

Ja ne Popin "huimat alennukset" oli unipussi (liian pieni meille) 20 euroa, kuoritakeista -15% ja oliko jotkut sukat osta 3 maksa 2. Että ihan turhaa sinne asti raahauduin. No, sain sentään yhden joululahjan ostetuksi ja anoppi tarjos pitsat.

Anoppi on oikein mukava ihminen noin muuten, mutta sen pitäisi oikeasti hankkia kuulolaite. Nytkin jouduin HUUTAMAAN koko päivän ja multa meinas lähteä ääni...

Olipas taas valitusta kerrakseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o