Siirry pääsisältöön

Päätöksiä

Meillä alkaa muodostua uusi yöllinen rytmi:

Klo 19 iltavelli
Tässä välissä imetän 1-2 kertaa
21-22 sänkyyn, imetän Simon uneen
Kahden maissa mies taltuttaa yölliset ähinät tutilla
5.30-6 Simo herää, imetän
8-9 noustaan ylös

Jos olen vielä tosi väsynyt saatetaan kölliä hereillä vielä n. tunnin verran jonka jälkeen Simo nukahtaa tissin kautta ekoille päikkäreille.

Nukuin itse kolme yötä peräkkäin vierashuoneessa ja se paransi rytmiä huomattavasti. Nukun edelleen itse aika heikosti, mutta ehkä tämä tästä :)

Eilen päätin myös, että jään kotiin hoitamaan Simoa tammikuuhun 2014 asti. Saamme kuntalisää siihen asti kun lapsi täyttää 1 vuotta 9 kuukautta. Laskeskelin, että mulle jää huimat 200 euroa käteen opinto- ja asuntolainan jälkeen joten yritän etsiä jotain extratyötä ensi vuodeksi. Taitaa jäädä ulkomaanreissut ym. väliin vähäksi aikaa...

Tänään leikkimatto otettiin ihan uudella tavalla haltuun:

 Käykääpäs osallistumassa arvontaan http://taavalssi.blogspot.fi/2012/10/arvonta.html :)

Kommentit

 1. Voi kun meidänkin poika ottais tutin. Nykyään se vaan raivostuu, jos yritän tuttia suuhun tunkea. Pitää varmaan ostaa uusi malli, jos vaikka suostuis sitä syömään edes jonkun kerran yössä.

  VastaaPoista
 2. Sama homma täällä.. mutta pari päivää sitten huvikseni kokeilin tuota vanhaa tuttia antaa, ja päiväunille nukahtikin poika tutti suussa. Sitten kävin ostamas Mam:n uuden "isojen poikien tutin". Annan tuttia vaan sängyssä, päivisin jos yritän muuten laittaa tutin suuhun niin tulee huutoa. Helpotti kyllä öitä suunnattomasti.

  VastaaPoista
 3. Toi on hyvä että oot pystyny vierashuoneessa nukkumaan, meillä en oo raaskinu häiritä isäukkoa kun toinen menee toihin niin aikaisin, mutta kai se joskus eteen tulee. Meillä kanssa herätään 2 kertaa yossä.. Rupeen jo kaipaileen niitä aikoja kun sai nukkua KOKO yon :) ps. blogissani on sinulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) Mä ajattelin sen niin, että hitto jos oon itse saanut kohta 6kk hoitaa kaikki yösyötöt niin saa toinen ees pari yötä vaivautua töistä huolimatta. Ja sit vauva tietysti just ne yöt nukkuu kun tukki..

   Poista
 4. Mukavaa, että teille on alkanut yörytmi löytyä ja sinäkin olet saanut/osannut nyt nukkua. Univaje on kamala asia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o