Siirry pääsisältöön

Sunnuntaina nukun sitten pitkään...

Ekan kerran heräsin klo 6.30 siihen, että koira nuolee mun jalkoja. Kävin vessassa ja sitten mahassa alkoikin aamujumpat. Yritin nukahtaa uudelleen, mutta potkut vaan voimistui. Menin uudelleen vessaan, sitten petiin ja ei toivoakaan siitä, että vauvan mielestä olisi voinut nukkua. Puoli kahdeksalta luovutin, nousin ylös ja siirryin koneelle olkkariin. Pikkuinen potki ankarasti mahan päällä olevaa läppäriä ja sen jälkeen alkoi hikottelu :)

Meillä on vielä hoitopöytä hommaamatta. Olen miettinyt erilaisia vaihtoehtoja, joko kiinteä pöytä vauvanhuoneeseen tai kokoontaitettava kevyempi kylppäriin. Kylppäri vaan on tosi pieni, eikä siellä ole juurikaan ylimääräistä tilaa. Vauvanhuone taas on aika kaukana vessasta ja varmaan siksi olisi helpompi sijoittaa hoitopöytä kylppäriin?

Tässä pari vaihtoehtoa (molemmat tosin aika rumia)


Basson kokoontaitettava hoitopöytä


Ikean Spoling-hoitopöytä

Kommentit

  1. Minä mietin myös tuota hoitopöytää, olis kiva saada sellainen kylppäriin vaipanvaihtoa ajatellen. Saas nähdä mahtuuko, ja moni on sitä mieltä ettei pöytää tarvita. Omaa selkää ajatellen vois olla kyllä hyvä hankinta.

    VastaaPoista
  2. Onnistuisiko hoitopöydän sijaan pelkkä pehmustettu hoitoalusta esim. pesukoneen päälle tai tasolle asetettuna? Itse en halunnut oikeaa pöytää, vaan meillä on ostettuna hoitoalusta, jonka sijoitan sivusta täytettävän pyykkikoneen päälle

    VastaaPoista
  3. Myy meillä on päältätäytettävä pesukone.. Niin en tiedä miten toimisi sen kanssa (varsinkin jos meinaan kestovaippailla). Hoitoalustan kyllä hommasin jo :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o