Siirry pääsisältöön

Kohta se poksahtaa...

..Nimittäin mun napa! Alkaa olla ihan hilkulla milloin se pullahtaa pinnalle, yhyy!
Vauva on möyrinyt tänään koko päivän, ehkä se yrittää tulla jo navan kautta ulos...

Aamulla oli kurkku tosi kipeä ja töissä tuntui, et on pää täynnä räkää. Edelleen vähän flunssainen olo ja lihakset jumissa, mutta ei siis kuumetta tai mitään kunnon lentsua. Yritän tässä purkaa mun tavaroita. Käytiin eilen hakemassa kaksi autollista mun tavaroita omalta asunnolta, mitä olen käyttänyt tähän asti vähän kuin varastona. Helmikuun alusta sinne muuttaa vuokralainen, ja asunto pitää saada tyhjäksi. Tuli sitten kannettua aika paljon laatikoita, ne painavimmat jätin kyllä miehen kannettaviksi. Tosi hyvin jaksoin koko päivän, eikä tullut mitään supistuksia tms. Pakko kyllä varata kirpparipöytä, viedä osa tavaroista kierrätykseen ja osa viskata kylmästi roskiin. Pitää saada tilaa vauvan huoneeseen.

Sain kuulla ihania uutisia, hyvä ystäväni on raskaana! Tästäköhän se sitten alkaa.. Nimittäin suurinpiirtein kaikki kaverit on tähän asti olleet lapsettomia. Lisäksi toinen kaveri pyysi mua tammikuussa syntyneen vauvansa kummiksi. Suostuin tietysti :)

Kommentit

  1. Kyllä se napa mahassa pysyy. Mulla myös on pullahtanut, lapset ihmettelee kun ei napaa näy. Tai näkyy, kun se on tummentunut samalla kertaa kun tuli linea nigra vai mikä se nyt olikaan...

    VastaaPoista
  2. Linea negra :) Mies kans yks päivä kommentoi, että mulle olis sellanen ilmestynyt mahaan. Mutta se viiva oli kyllä ihan vaan mammasukkisten painauma..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.