Siirry pääsisältöön

Oksettaa

En tänään mennyt töihin. Aamulla kun heräsin oli vatsa kipeä, en oikein tiedä pitäisikö tässä oksentaa vai ei.. Oksetuksen aiheuttaa luultavasti tämä ah niin ihana päänsärky. Viime yönä en saanut oikein nukutuksi, ramppasin vaan vessassa ja makasin valveilla kun mahassa oli taas jumpat käynnissä. Voisitko pliis pikkunen nukkua sillon kun minäkin yritän nukkua?

Tässä kuvat viimesimmistä kirppariostoksista.


Yöpuku ja nukkumispussi. Toi pussi oli ihan supersöpö ja sen vuoksi pakko ostaa (maksoi muistaakseni 2,5e)


Potkarit (10 senttiä!), käyttämättömät tumput/sukat, metrokartta-body (1e) ja kietaisupaita.

Mua ärsyttää suunnattomasti kun välillä likaisista ja nyppyisistä bodyista saatetaan pyytää 2-3e kirpparilla! Sitten taas välillä tekee tosi edullisia löytöjä. Mun mielestä sopiva hinta esim. käytetylle bodylle on n. 1e. Kestovaipoissa kans on hinnat aika laidasta laitaan. En suostu maksamaan mitään kymppiä yhdestä käytetystä kestovaipasta kun viereisessä pöydässä niitä samoja saattaa olla esim. kolmella eurolla.

Kommentit

  1. Vähänkös cooli metrokarttabody!

    Kirppishinnat on välillä kyllä kiukuttavan korkeita, mutta onneksi joskus tekee tosi hyviä löytöjä. Mulla on mennyt välillä kyl enempikin, kun alussa ei ollut hajuakaan mitä kannattaa mistäkin maksaa. Vaatteita en taida enää hankkia, niitä on tullut niin paljon. Mut kierrellä tekee silti vähän mieli. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o