Siirry pääsisältöön

Kestovaipat

Huuto.netistä tilaamani kestovaippapaketti tuli tänään! Ajattelin siis, että voisin ainakin aluksi kokeilla kestoilua.

Kaikki kestovaipat oon ostanut käytettynä, uusina ne on niin kalliita etten ole raaskinut. Eniten löytyy noita ImseVimsen sisä- ja ulkovaippoja. Sitten on Muumi, Myllymuksut, Dri-Line ja Mio-merkkisiä. Osa on merkittömiä tai itsetehtyjä. Ja harsoja löytyy myös isot pinot. Sitten kai sen näkee kun pikkuinen syntyy mikä malli just sille sopii parhaiten.

Pyörähdin samalla kirppiksellä ja voi vitsi, siellä oli taas vaikka mitä vauvakamaa tarjolla. Harmi vaan, että kirppis ehti mennä kiinni ennenkuin ehdin kiertää kaikki pöydät läpi. Mukaan tarttui yöpukupussi, yöpuku, kietaisupaita, uudet sisätumput, kolme erilaista kestovaippaa ja pino Vauva-lehtiä. Rahaa kului kokonaista 16 euroa :)

Kovat potkut ja kipeät supistukset on jatkunut. Jännitän varmaan tän päiväistä neuvolalääkäriä, koska heräsin tosi aikaisin aamulla. Saa nähdä punnitseeko ne siellä neuvolalääkärissäkin? Kotivaaka näytti puoli kiloa vähemmän kuin viime neuvolakerralla. Iltasin on ollut vähän yököttävä olo, ja ainoa mitä saan alas on itsetehdyt marjapirtelöt ja smoothiet. Ja joulusuklaat alkaa nyt olla syöty :)

Kommentit

  1. Meillä käytettiin FuzziBunzeja ihan alusta saakka. Sairaalassa vaihdettiin ImseVimse- vaippa, mutta ne todettiin kahden päivän jälkeen hankaliksi. SIitä asti tytöllä on ollut Fuzzit. Noin 5kk ikäisenä otettiin käyttöön M-kokoiset, jotka on käytössä edelleen (1v8kk). Hyvänä lisänä on nykyisin Myllymuksujen taskuvaipat neppareilla, kokoa L/XL. Tykkään fleecesisuksesta. Meidänkin piti vain kokeilla, mutta kun ne on niin helpot, niin on tuntunut helpommalta pyykätä kuin kantaa vaippoja kaupasta. Ja kyllä päiväkotikin on ne hyväksynyt.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o