Siirry pääsisältöön

Maanantai

Nää maanantait on jotenkin aina niin vaikeita. En jaksanut aamulla herätä, vaikka olin mennyt edellisenä iltana jo ysiltä nukkumaan. Aamulla tukka näytti siltä, että sitä on tupeerattu koko yö. Lisäksi poskea koristi pari megafinniä. Raskauden iloja siis :) Lisäksi mun lempihame tuntui jotenkin oudon kireältä ja sukkahousut puristi.

Raahauduin myöhässä juna-asemalle ja muistin onneksi, että matkakorttia pitää ladata. Aamupalatkin unohtui siinä kiireessä kotiin. Töihin ehdin nippa nappa. Eikun heti palaveriin, jonka olin tietysti unohtanut. Palaveri kesti ikuisuuden, maha kurni, meinasin pissata housuuni ja lopulta alkoi huippaamaan tosi pahasti.

Palaverin jälkeen pääsin onneksi heti lounaalle (päivän kohokohta) ja vetäsin napaan ah niin herkulliset ja ennenkaikkea terveelliset makkaraperunat. Sen jälkeen alkoi jo vähän helpottaa. Työkaveri tuli kommentoimaan, kuinka näytin niin hehkuvalta siellä palaverissa. Just joo, ne taisi lähinnä olla ne finnit mitkä hehkui.

Lupauduin jossain mielenhäiriössä tuuraamaan sairaslomalla olevaa iltapäivystäjää. Kolmen maissa alkoi väsyttää, röyhtäyttää ja pari kertaa meinasin yrjötä työpisteen roskakoriin. Normipäivä siis.

Junamatka kotiin oli yhtä tuskaa. Juna on ihan täynnä ja koko matkan oksetti. Jostain syystä loppumatkan kävely kotiin on todella vaikeaa, hyvä etten taas itkua vääntänyt. Kotona rojahdin sohvalle, söin viisi satsumaa, salmiakkia, sienipiirakkaa ja joulutortun.

Saisinko pliis jäädä jo äitiyslomalle? Jotenkin tää työssäkäynti tuntuu sata kertaa raskaammalta kuin ennen. Ja miks musta on tullut tämmönen ihme valittaja ja suursyömäri?

Kommentit

  1. Täällä toinen suursyömäri rapistelee Haribon salmiakkipussia... Oon onneksi välttynyt pahoinvoinnilta, mutta väsy on ollut kyllä aikamoinen.

    Samanlainen "hehkukommentti" tuli yhdeltä tutulta, vaikka hän tuli käymään täällä niin aamutuimaan, etten ollut edes tukkaa kammannut, saatika meikkiä naamaan laittanut. Hmmm, en mä itse kyllä mitään hehkua siinä tilanteessa nähnyt! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o