Siirry pääsisältöön

Rv 16+0

Jouduin tänään jäämään kotiin tämän hemmetin päänsäryn vuoksi. Eilen meinasin Ikea-kierroksella pari kertaa pyörtyä, kotimatkalla autossa meinasi laatta lentää ja loppuilta menikin sitten sohvalla makoillen. Olin kuitenkin syönyt ja juonut ihan hyvin. Epäilen, että toi päänsärky jotenkin laukasee pahoinvoinnin?

Ikeasta tarttui mukaan tosi ihana vauvanpeitto ja pikkasen joulujuttuja :) Oltiin ajateltu, että hankitaan meillä jo olevan antiikkipetsatun Leksvik-lipaston päälle samaa sarjaa oleva hoitotaso. Myyjän mukaan se hoitotaso ei käykään kuin tietyn tyyppisen lipaston päälle. Joten nyt meni suunnitelmat vähän uusiksi. Mulle kun on tosi tärkeetä, että huoneen kaikki huonekalut on samanvärisiä.. Eli nyt tuleekin sitten varmaan valkoinen pinnasänky, hoitotaso ja muut kalusteet. Lastenhuoneessa on nimittäin entuudestaan valkoinen rottinkisohva, jonka saa levitettyä sängyksi. Pitäs ottaa huoneesta kuvia, mutta se on niin sotkuinen, että pitäs ensin siivota :) Tässä kuitenkin kuva siitä vauvanpeitosta ja aiemmista ostoksista.


Body oli Prismassa -50% ja samoin noi sukkikset Stockan alesta. Pikku sukat ja unilelu KappAhlista, jossa oli kaikki lastenjutut osta 3 maksa 2.


Lisäksi mulle oli tullut vaukirjasta kaksi pakettia. Toisessa oli vauvakirja ja toisessa pari muuta kirjaa lapsen kehityksestä ja vauvan syntymästä. Yritin lueskella tuota Vauvan syntymä-kirjaa, mutta ne jutut oli niin kammottavan kuuloisia että jäi kyllä kesken! Kirjan mukaan synnytyssairaalassa voit halutessasi saada peräsuolen tyhjennyksen? Tai miltäs kuullostaisi pihdit, jotka laitetaan lapsen pään ympärille ja synnytyslääkäri sitten kiskoo pihdeillä pikkuisen ulos. Välilihan leikkausta en halua edes ajatella..

Tässä vielä masukuva rv 15 eli viime viikolta.

Kommentit

  1. Voin lohduttaa, että välilihanleikkaus kuulostaa paljon pahemmalta kuin mitä onkaan. Itse otin kyllä näin jälkikäteen ajateltuna mielummin sen pienen "viillon", kuin repeämät... Viilto oli näppärästi ja nopeasti tikattu, eikä haitannut jälkikäteen. Kun taas repeämiä voi joutua paikkailemaan kauankin.(tai sitten ei). Ja toivomme sinun olevan se onnellinen, jonka ei tarvitse "ottaa" kumpaakaan vaihtoehtoa. =) Niin ja pihtejä ei kyllä tietääkseni juuri missään kyllä enää käytetä, joten sitäkään vaihtoehtoa ei kannata murehtia! =) Niin ja peräsuolen tyhjennyksestä ei kukaan edes maininnut mitään mennessäni synnytykseen. Taitaa olla vanhentunutta tietoa kirjassa...?

    VastaaPoista
  2. Söpö masu sulla! Mä olen suosiolla vältellyt joitakin lukuja raskauskirjoissa, kun osa hirvittää jonkin verran. Mutta kaikkeen kai tottuu, jopa ajatukseen synnytyksestä. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o