Siirry pääsisältöön

Masukuva

Minä, joka normaalisti osallistun takuuvarmasti firman kaikkiin (alkoholipitoisiin) juhliin olin tämän vuoden syysjuhlien sijasta sienestämässä.. Illalla leivoin sienipiirakkaa ja menin klo 21 nukkumaan. Että näin meillä. Ensi vuoden juhlien aikaan taidankin olla sitten äitiyslomalla.

Meillä on joka kesä töissä kamala vääntö kesälomista. Ne, kenellä on lapsia haluavat aina pitää koko heinäkuun lomaa. Ja se olen ollut minä, joka on pakotettu pitämään ne kesälomat jo touko- tai kesäkuussa. Tajusin tässä yksi päivä, että hah mullahan on ensi vuonna koko kesä lomaa. Ja sitä seuraavana jos olen jo palannut takaisin töihin voin vedota näihin samoihin "tarhat on heinäkuussa kiinni"-syihin ja pitää heinäkuun lomaa. Jee!

Samoin mun pitää alkaa opettelemaan säästäväisyyttä, koska äitiyslomalla tulotkin tippuu. Siirrettiin tällä viikolla mun hevonen lähemmäs kotia (ja puolet halvemmalle) pikkutallille. Hevosesta en missään nimessä halua kokonaan luopua. Otan sille pari vuokraajaa, jotka liikuttavat sitä ja näin heppa tienaa vähän omia kaurarahojaan.

Yritin ottaa masusta kuvia, mutta niistä tuli tosi suttuisia peilin kautta otettuna. Edestä päin maha ei vielä näy, mutta sivusta katsottuna näytän ihan keskivartalolihavalta :)


Kuva on otettu illalla, ja näyttää ihan siltä että poksahdan minä hetkenä hyvänsä.. Rv 12 siis menossa. Voihan järkytys sentään, tästä huomaa että jääkaapilla on ravattu ahkeasti :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o