Siirry pääsisältöön

Äidiltä tyttärelle

Kävin pitkästä aikaa vanhemmillani kylässä. Äiti näytti mun vanhoja vauvakuvia ja vauvakirjaa. Olin kuulemma tosi vilkas masussa ja potkin ahkerasti, mun pikkusisko oli ollut rauhallisempi tapaus. Mulle tuli ihan yllätyksenä, että äidille on tullut tosi vähän raskauskiloja molempien raskauksien aikana. Vain noin 5-6kg. Siis mullehan on tullut toi määrä jo tässä vaiheessa, apua! Kuvissa missä äiti on ollut ihan viimeisillään raskaana sen maha on tosi pieni.

Meidän porukat on säästänyt melkein kaikki meidän lapsuuden lelut ja tavarat. Saadaan mm. mun vanha hoitopöytä :) Äiti oli ostellut vauvaa varten 3 pikku bodya. Jesper Juniorissa oli lastenvaatteita -50% ja sieltä tarttui mukaan tämmöinen.


Haluaisin kyllä saada vauvan sukupuolen selville jo pian, että pääsis miettimään nimiehdotuksiakin tarkemmin. Mä veikkaan vahvasti tyttöä, koska pikkuisen sykkeet on niin korkeat ja meidän suvussa syntyy ainoastaan tyttöjä. Rakenneultra on 24.11.

Tuntuu muuten, että mun ajatukset pyörii 99% näiden vauvajuttujen ympärillä! Varattiin jouluksi matka Puerto Ricoon, lähdetään miehen kanssa kahdestaan. Taitaa olla meidän eka ja vika yhteinen lomareissu.

Kommentit

 1. Kyllä ne ajatukset vaan vauvan ympärillä pyörii. Mulla olis myös matkaliput lompakossa, mutta en tiedä minne lähteä... Outoa on, että oikeasti ei HUVITA lähteä minnekään.

  VastaaPoista
 2. Eihän sitä sukupuolta välttämättä saa lainkaan tietää, jos vauva sattuu vaikka elimiään peittelemään. :)

  VastaaPoista
 3. Hei Malla,

  Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Paukkuliini, joo mäkin mietin tosi pitkään tota reissun varaamista. Tuntuu, siltä että kaikista mielummin vaan löhöilis kotona.

  Anonyymi, totta :) Mutta luulempa, että olen niin kärsimätön ihminen, että jos sukupuoli ei rakenneultrassa selviä niin mennään yksityiselle 4D-ultraan.

  Raparperitytölle kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.