Siirry pääsisältöön

Äidiltä tyttärelle

Kävin pitkästä aikaa vanhemmillani kylässä. Äiti näytti mun vanhoja vauvakuvia ja vauvakirjaa. Olin kuulemma tosi vilkas masussa ja potkin ahkerasti, mun pikkusisko oli ollut rauhallisempi tapaus. Mulle tuli ihan yllätyksenä, että äidille on tullut tosi vähän raskauskiloja molempien raskauksien aikana. Vain noin 5-6kg. Siis mullehan on tullut toi määrä jo tässä vaiheessa, apua! Kuvissa missä äiti on ollut ihan viimeisillään raskaana sen maha on tosi pieni.

Meidän porukat on säästänyt melkein kaikki meidän lapsuuden lelut ja tavarat. Saadaan mm. mun vanha hoitopöytä :) Äiti oli ostellut vauvaa varten 3 pikku bodya. Jesper Juniorissa oli lastenvaatteita -50% ja sieltä tarttui mukaan tämmöinen.


Haluaisin kyllä saada vauvan sukupuolen selville jo pian, että pääsis miettimään nimiehdotuksiakin tarkemmin. Mä veikkaan vahvasti tyttöä, koska pikkuisen sykkeet on niin korkeat ja meidän suvussa syntyy ainoastaan tyttöjä. Rakenneultra on 24.11.

Tuntuu muuten, että mun ajatukset pyörii 99% näiden vauvajuttujen ympärillä! Varattiin jouluksi matka Puerto Ricoon, lähdetään miehen kanssa kahdestaan. Taitaa olla meidän eka ja vika yhteinen lomareissu.

Kommentit

 1. Kyllä ne ajatukset vaan vauvan ympärillä pyörii. Mulla olis myös matkaliput lompakossa, mutta en tiedä minne lähteä... Outoa on, että oikeasti ei HUVITA lähteä minnekään.

  VastaaPoista
 2. Eihän sitä sukupuolta välttämättä saa lainkaan tietää, jos vauva sattuu vaikka elimiään peittelemään. :)

  VastaaPoista
 3. Hei Malla,

  Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Paukkuliini, joo mäkin mietin tosi pitkään tota reissun varaamista. Tuntuu, siltä että kaikista mielummin vaan löhöilis kotona.

  Anonyymi, totta :) Mutta luulempa, että olen niin kärsimätön ihminen, että jos sukupuoli ei rakenneultrassa selviä niin mennään yksityiselle 4D-ultraan.

  Raparperitytölle kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noro

Iski se norovirus sitten tännekin. Sairastuin su-ma välisenä yönä ja olin eilisen ihan poissa pelistä. Mies joutui jäämään töistä kotiin hoitamaan poikaa. Tänään joutui menemään töihin, mutta onneksi tästä sohvalta käsin pystyy poikaa vahtimaan ja itsekin nukkumaan päikkäreiden aikana. Tän rajun taudin ansiosta vuorokaudessa lähti 3 kiloa. Nyt pystyn onneksi jo vähän juomaan vettä, laimennettua gefilus-mehua ja syömään jäisiä mustikoita. Eilen tuli ulos ihan kaikki. Pelkään vaan, että sama tauti iskee myös Simolle ja miehelle...

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o