Siirry pääsisältöön

Voihan päänsärky sentään

Yksi näistä ihanista raskausoireista on jatkuva päänsärky. Se alkaa heti aamulla herätessä ja siihen ei mitkään Panadolit pahemmin auta. Samoin mua huimaa varsinkin aamupäivisin ja hoipertelen täällä töissä seiniä pitkin. Toivon, että tämä menisi ohi jossain vaiheessa. Neuvolatäti sanoi, että huippaukseen auttaisi jos kantaisin pastillirasiaa aina taskussa varalta. Ainoa vaan, että syön sen rasian aina heti kerralla! Pitää varmaan ostaa joku säästöpakkaus..

Ostin vauvalle pikkuriikkisiä sukkia, dinosaurus-sukkikset ja unilelun. Tänään menen hakemaan kaverilta sen lapsille pieneksi jääneitä vauvanvaatteita.

Töissä oli tänään kehityskeskustelu pomon kanssa. Sanoin pomolle, että mulla taitaa olla nyt suunnitelmissa lähinnä mahan kasvatusta. Suoraan sanottuna ei voisi vähempää kiinnostaa nämä työjutut tällä hetkellä. Pomo uteli, milloin meinasin palata takaisin töihin äitiyslomalta. Jaa-a, paha mennä sanomaan? Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin olla kotona vaikka sen kolme vuotta. Aiemmin ajattelin, että varmaan pimahtaisin kotiäitinä ja haluaisin palata töihin mahdollisimman pian.

Kommentit

 1. Toivotaan, että päänsärky jossain vaiheessa helpottaa! Kurja juttu, jos se on koko ajan vaivoina.

  Minä päästin vihdoin sisäisen ostohirmuni valloilleen, ja raahasin kotiin muutaman vaatekappaleen vauvalle. Saas nähdä sopivatko väriensä puolesta, vai saanko antaa eteenpäin sitten kun vauvan sukupuoli on selvinnyt.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulle! En edes muista päivää ilman Panadolia (tai montaa) ja alkaa olla aika kyllästynyt olo tämän säryn kanssa. Huimauskin on tuttua, tosin nykyään se ei enää kestä huimauksena vaan meinaan pyörtyä millon mihinkin mikäli en syö juuri sillä hetkellä jotain kunnollista. Pastillit ja karkit eivät auta vaan tarvitsen jotain tukevampaa. Ruisleipä taskuun?

  Jaksamista säryn kanssa, ehkä se vielä iloksi muuttuu raskauden edetessä!

  VastaaPoista
 3. Paukkuliini, kiitos :) Minäkin olen ostellut sekä sinistä, punaista, että vähän vaaleanpunaistakin. Ja jos on poika, niin kaipa noita tyttömäisiä värejä voi yhdistellä vaikkapa ruskeaan.

  Yllätysvieras, kiitos vinkistä! Mulla on kyllä aina näkkäripaketti töissä, mutta sitä on vähän paha kannella taskussa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o