Siirry pääsisältöön

Voihan päänsärky sentään

Yksi näistä ihanista raskausoireista on jatkuva päänsärky. Se alkaa heti aamulla herätessä ja siihen ei mitkään Panadolit pahemmin auta. Samoin mua huimaa varsinkin aamupäivisin ja hoipertelen täällä töissä seiniä pitkin. Toivon, että tämä menisi ohi jossain vaiheessa. Neuvolatäti sanoi, että huippaukseen auttaisi jos kantaisin pastillirasiaa aina taskussa varalta. Ainoa vaan, että syön sen rasian aina heti kerralla! Pitää varmaan ostaa joku säästöpakkaus..

Ostin vauvalle pikkuriikkisiä sukkia, dinosaurus-sukkikset ja unilelun. Tänään menen hakemaan kaverilta sen lapsille pieneksi jääneitä vauvanvaatteita.

Töissä oli tänään kehityskeskustelu pomon kanssa. Sanoin pomolle, että mulla taitaa olla nyt suunnitelmissa lähinnä mahan kasvatusta. Suoraan sanottuna ei voisi vähempää kiinnostaa nämä työjutut tällä hetkellä. Pomo uteli, milloin meinasin palata takaisin töihin äitiyslomalta. Jaa-a, paha mennä sanomaan? Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin olla kotona vaikka sen kolme vuotta. Aiemmin ajattelin, että varmaan pimahtaisin kotiäitinä ja haluaisin palata töihin mahdollisimman pian.

Kommentit

 1. Toivotaan, että päänsärky jossain vaiheessa helpottaa! Kurja juttu, jos se on koko ajan vaivoina.

  Minä päästin vihdoin sisäisen ostohirmuni valloilleen, ja raahasin kotiin muutaman vaatekappaleen vauvalle. Saas nähdä sopivatko väriensä puolesta, vai saanko antaa eteenpäin sitten kun vauvan sukupuoli on selvinnyt.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulle! En edes muista päivää ilman Panadolia (tai montaa) ja alkaa olla aika kyllästynyt olo tämän säryn kanssa. Huimauskin on tuttua, tosin nykyään se ei enää kestä huimauksena vaan meinaan pyörtyä millon mihinkin mikäli en syö juuri sillä hetkellä jotain kunnollista. Pastillit ja karkit eivät auta vaan tarvitsen jotain tukevampaa. Ruisleipä taskuun?

  Jaksamista säryn kanssa, ehkä se vielä iloksi muuttuu raskauden edetessä!

  VastaaPoista
 3. Paukkuliini, kiitos :) Minäkin olen ostellut sekä sinistä, punaista, että vähän vaaleanpunaistakin. Ja jos on poika, niin kaipa noita tyttömäisiä värejä voi yhdistellä vaikkapa ruskeaan.

  Yllätysvieras, kiitos vinkistä! Mulla on kyllä aina näkkäripaketti töissä, mutta sitä on vähän paha kannella taskussa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noro

Iski se norovirus sitten tännekin. Sairastuin su-ma välisenä yönä ja olin eilisen ihan poissa pelistä. Mies joutui jäämään töistä kotiin hoitamaan poikaa. Tänään joutui menemään töihin, mutta onneksi tästä sohvalta käsin pystyy poikaa vahtimaan ja itsekin nukkumaan päikkäreiden aikana. Tän rajun taudin ansiosta vuorokaudessa lähti 3 kiloa. Nyt pystyn onneksi jo vähän juomaan vettä, laimennettua gefilus-mehua ja syömään jäisiä mustikoita. Eilen tuli ulos ihan kaikki. Pelkään vaan, että sama tauti iskee myös Simolle ja miehelle...

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o