Siirry pääsisältöön

Toinen neuvola, rv 11+3

Eilen oli toinen käynti neuvolassa. Neuvolatäti kuunteli sydänääniä ja sieltä ne onneksi löytyi. Sydän löi yli 160 kertaa minuutissa, se kuullosti ihan linnun siipien väpätykseltä :)

Hemoglobiini oli tippunut viime kerrasta, nyt 142. Verenpaine oli 116/78 eli vissiin ihan hyvä lukema sekin. Painoa oli tullut lisää ihan järkyttävästi, 576g per viikko! Tätä menoa olen kohta ihan kamala tankki... Ja sivuprofiili on alkanut jo näyttää keskivartalolihavalta. Neuvolatädin mielestä tuo painonnousu oli kuulemma ihan normaalia, ja kannusti jatkamaan syömistä. Että semmosta. Taidankin tästä mennä syömään vähän pannaria.

Pahin väsymys on tosiaan nyt onneksi ohi, samoin aamuisin ei ole paha olo. Uutena raskausoireena on ihan järkyttävä päänsärky! Jouduin tänäänkin lähtemään kotiin töistä kesken päivän. Tähän ei todellakaan mitkään Panadolit auta.

Kommentit

  1. Täälläkin on pannaripäivä. Neuvolassa sit näkee miten herkuttelu on kostautunut.

    Päänsärkyä on täälläkin, tosin en tiedä tuleeko se siitä kun välillä unohdan syödä tarpeeksi usein. Onneksi ei sentään aivan järkyttävää, mutta välillä huomaa että päätä jomottaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o