Siirry pääsisältöön

Toinen neuvola, rv 11+3

Eilen oli toinen käynti neuvolassa. Neuvolatäti kuunteli sydänääniä ja sieltä ne onneksi löytyi. Sydän löi yli 160 kertaa minuutissa, se kuullosti ihan linnun siipien väpätykseltä :)

Hemoglobiini oli tippunut viime kerrasta, nyt 142. Verenpaine oli 116/78 eli vissiin ihan hyvä lukema sekin. Painoa oli tullut lisää ihan järkyttävästi, 576g per viikko! Tätä menoa olen kohta ihan kamala tankki... Ja sivuprofiili on alkanut jo näyttää keskivartalolihavalta. Neuvolatädin mielestä tuo painonnousu oli kuulemma ihan normaalia, ja kannusti jatkamaan syömistä. Että semmosta. Taidankin tästä mennä syömään vähän pannaria.

Pahin väsymys on tosiaan nyt onneksi ohi, samoin aamuisin ei ole paha olo. Uutena raskausoireena on ihan järkyttävä päänsärky! Jouduin tänäänkin lähtemään kotiin töistä kesken päivän. Tähän ei todellakaan mitkään Panadolit auta.

Kommentit

  1. Täälläkin on pannaripäivä. Neuvolassa sit näkee miten herkuttelu on kostautunut.

    Päänsärkyä on täälläkin, tosin en tiedä tuleeko se siitä kun välillä unohdan syödä tarpeeksi usein. Onneksi ei sentään aivan järkyttävää, mutta välillä huomaa että päätä jomottaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.