Siirry pääsisältöön

mummomaisia juttuja

Nyt kun pikku kaveri on todistettavasti vielä elossa, kävin sen kunniaksi hieman ostoksilla. Ostin Hennesiltä setin, mihin kuuluu yöpuku, puolipotkuhousut, body, myssy ja ruokalappu. Ja lisäksi pienen ruskean myssyn, missä on korvat.. Äitikin laittoi viestiä, että oli jo ostellut vauvanvaatteita.


Olen myös alkanut tekemään tosi outoja, mummomaisia juttuja! Kävin viikonloppuna katsomassa Katri Helena-musikaalia (ja meinasin yrjötä sinne katsomoon). Sen lisäksi kävin sienestämässä (!!!) ja Citymarketissa mammuttimarkkinoilla. Olen myös viimeisen kuukauden aikana leiponut todella monta kertaa. Seuraavaksi varmaan hankin tuulipuvun... ja farmariauton.

Kommentit

  1. Mulla on hankintalistalla iso laatikko tai kori, johon voisi jo keräillä vähän tarvittavia tavaroita. Vuosia sitten keräilin Serlan oravamerkkejä, ja säilössä on niin isoa kuin pientäkin oravaa. Että ei niihin mummomaisuuksiin raskautta näköjään mun kohdalla tarvita. :D

    VastaaPoista
  2. Eikä :) Mä keräilin joskus jotain Lambi-merkkejä ja sain sellaisen Lambi-pehmolelun. Mulla on vauvaa varten varattuna yksi lipasto, mutta se alkaa olla jo täynnä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.