Siirry pääsisältöön

Väsyttää..

Mulla oli tänään ja eilen tentti. Tuskin pääsen kummastakaan läpi, koska lukeminen oli tosi vaikeeta. Nukahdan joka ilta siinä klo 20-21 maissa. Töiden jälkeen pystyn ainoastaan syömään, makaamaan sohvalla ja viemään koiran lenkille. Joten vaan aamuisin kykenin lukemaan.

No, onneksi noi tenttipäivät on vapaapäiviä töistä. Menin tentin jälkeen kiertelemään kaupungille. Kävin Zarassa etsimässä mammavaatteita, mutta heillä ei niitä tällä hetkellä ole ollenkaan. Tulossa kuulemma on. Tarvitsen ainakin yhdet kapeat mustat housut ja tummat farkut töihin. Takkejakin sovittelin, mutta en uskaltanut ostaa jos ne ei kohta enää mahdu. Joku ponchon tyyppinen olis kiva ja varmaan mahtuisi.

Kävin myös Stockalla ja menin tietysti heti hypistelemään vauvanvaatteita. Siellä oli tosi ystävällinen myyjä, joka kysyi heti tarvitsenko apua. Stockalla oli tosi suloisia pieniä vauvojen uggeja, mutta myyjän mukaan ne voi olla vähän isoja vastasyntyneelle. Joten ehkä sitten ensi syksynä vasta..


Sitten katselin vähän vaunuja ja kysyin mitkä vaunut olis parhaat tallilla ja metsäisissä maastoissa koiraa lenkittäessä. Myyjä suositteli Emmaljunga Classic Sport-mallia. En todellakaan tiennyt, että vaunut on noin kalliita! Pitää varmaan ostaa ne käytettynä..

Eilen kävin ratsastamassa ja viikonloppuna tulee yksi vuokraajaehdokas kokeilemaan heppaa. Katsotaan nyt, kuinka pitkään pystyn itse vielä ratsastamaan, mutta olis kiva jos joku kävis hevosta liikuttamassa siinä vaiheessa kun alan olemaan valaan kokoinen..

Kommentit

  1. Minäkin järkytyin vaunujen hinnoista. Saas nyt nähdä, ehkäpä sitä löytää hyvät ja sopivan hintaiset. Onhan noita markkinoilla vaikka ja minkälaisia.

    VastaaPoista
  2. Vinkkaa vaan jos löydät jonkun edullisen paikan.. Huuto.netistä ja kirppareilta ajattelin myös katsella.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noro

Iski se norovirus sitten tännekin. Sairastuin su-ma välisenä yönä ja olin eilisen ihan poissa pelistä. Mies joutui jäämään töistä kotiin hoitamaan poikaa. Tänään joutui menemään töihin, mutta onneksi tästä sohvalta käsin pystyy poikaa vahtimaan ja itsekin nukkumaan päikkäreiden aikana. Tän rajun taudin ansiosta vuorokaudessa lähti 3 kiloa. Nyt pystyn onneksi jo vähän juomaan vettä, laimennettua gefilus-mehua ja syömään jäisiä mustikoita. Eilen tuli ulos ihan kaikki. Pelkään vaan, että sama tauti iskee myös Simolle ja miehelle...

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o