Siirry pääsisältöön

Väsyttää..

Mulla oli tänään ja eilen tentti. Tuskin pääsen kummastakaan läpi, koska lukeminen oli tosi vaikeeta. Nukahdan joka ilta siinä klo 20-21 maissa. Töiden jälkeen pystyn ainoastaan syömään, makaamaan sohvalla ja viemään koiran lenkille. Joten vaan aamuisin kykenin lukemaan.

No, onneksi noi tenttipäivät on vapaapäiviä töistä. Menin tentin jälkeen kiertelemään kaupungille. Kävin Zarassa etsimässä mammavaatteita, mutta heillä ei niitä tällä hetkellä ole ollenkaan. Tulossa kuulemma on. Tarvitsen ainakin yhdet kapeat mustat housut ja tummat farkut töihin. Takkejakin sovittelin, mutta en uskaltanut ostaa jos ne ei kohta enää mahdu. Joku ponchon tyyppinen olis kiva ja varmaan mahtuisi.

Kävin myös Stockalla ja menin tietysti heti hypistelemään vauvanvaatteita. Siellä oli tosi ystävällinen myyjä, joka kysyi heti tarvitsenko apua. Stockalla oli tosi suloisia pieniä vauvojen uggeja, mutta myyjän mukaan ne voi olla vähän isoja vastasyntyneelle. Joten ehkä sitten ensi syksynä vasta..


Sitten katselin vähän vaunuja ja kysyin mitkä vaunut olis parhaat tallilla ja metsäisissä maastoissa koiraa lenkittäessä. Myyjä suositteli Emmaljunga Classic Sport-mallia. En todellakaan tiennyt, että vaunut on noin kalliita! Pitää varmaan ostaa ne käytettynä..

Eilen kävin ratsastamassa ja viikonloppuna tulee yksi vuokraajaehdokas kokeilemaan heppaa. Katsotaan nyt, kuinka pitkään pystyn itse vielä ratsastamaan, mutta olis kiva jos joku kävis hevosta liikuttamassa siinä vaiheessa kun alan olemaan valaan kokoinen..

Kommentit

  1. Minäkin järkytyin vaunujen hinnoista. Saas nyt nähdä, ehkäpä sitä löytää hyvät ja sopivan hintaiset. Onhan noita markkinoilla vaikka ja minkälaisia.

    VastaaPoista
  2. Vinkkaa vaan jos löydät jonkun edullisen paikan.. Huuto.netistä ja kirppareilta ajattelin myös katsella.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o