Siirry pääsisältöön

Barbapapa-juttuja ja matkahaaveita :)

Löysin eilen netistä aivan ihania Barbapapa-astioita! Aivan pakko kyllä ostaa tommoinen lautanen, lusikka, pehmolelu, unilelu ja ... Tässä ihan lähellä on yks kauppa, mikä noita myy (www.vekaravintti.fi/store). Mun on varmaan mentävä ihan paikanpäälle hypistelemään.
Ainoa vaan, että mulla alkaa olla jo pienoisia vaikeuksia piilotella täällä kotona kaikkia ostamiani vauvajuttuja. Pitää varmaan tunkea ne johonkin matkalaukkuun ja laittaa siihen lukko.. Mulla on haaveena päästä vielä tänä syksynä jenkkeihin pienoiselle ostosmatkalle. Tai miehelle oon kyllä perustellut sitä lähinnä "road trippinä" ja sillä, etten ole vielä koskaan käynyt Nykissä. Oon käynyt Orlandon, Pariisin ja Hong Kongin Disneylandissa ja olis kiva päästä vielä Californiaan.

Mulla on kotipäivä tänään, koska eilen illalla oli vähän flunssainen olo ja lämpöä. Ja tänään aamulla lämpöä. Olen päättänyt, etten mene töihin nyt raskaana jos on vähänkin sairas olo. Normaalisti menen töihin vaikka pää kainalossa... Ja teen kaikki mahdolliset viikonloppuylityöt mitä tarjotaan. Viime kuussa en tehnyt ylitöitä ollenkaan. Tais olla ensimmäinen kuukausi kahteen vuoteen!

Mulle on myös iskenyt kova hinku leipoa! Leivon melkein joka päivä.. Tosi outoa.

Kommentit

  1. mulla on barbapapa mobile lähes käyttämätön jos haluut ostaa! :)

    VastaaPoista
  2. minna voitko laittaa sun s-postiosoitteen, voisin olla kiinnostunut :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o