Siirry pääsisältöön

Krapulainen olo 24/7

Varmaan kaikki on kuulleet alkuraskauden pahoinvoinnista? Miksei kukaan kertonut, että se saakelin pahoinvointi saattaa jatkua koko päivän! Ja yön.. Pahoinvointiin auttaa vain ja ainoastaan syöminen. Joudun syömään tunnin-parin välein ja tätä vauhtia musta on tulossa ihan tajuton laardikasa. Ruokavalioni koostuu nykyään lähinnä greippimehusta, bona-marjasoseista, mehujääpuikoista, salaatista, hedelmistä, kananmunista, lihasta ja makkarasta.

Sovittelin tänään juhlahameita ym. jotka luojan kiitos vielä mahtuvat, mutta kaikki housut (joissa on vyö) ahdistaa aika pahasti iltapäivästä. Joudunkin töissä hiihtelemään legginseissä ja hameissa. Aamuisin vatsa on ihan normaalin näköinen, mutta iltapäivällä alavatsa pömpsähtää ulos. Veneilijän mielestä mun kasvavasta masusta pitäisi alkaa ottaa valokuvia viikoittain...

Aika masentavaa on myös se, että ennen jaksoin juosta tunnin lenkin. Eilen kävin koiran kanssa 1,5h reippaalla kävelylenkillä ja jouduin pitämään huilitauon kesken lenkin. Kesken ratsastustunnin jouduin pyytämään kaverilta, että tulisi pitämään hepasta kiinni kun mun piti päästä pissalle... Ennen pärjäsin arkisin 6-7h yöunilla ihan kevyesti, nyt nukun sellaiset 9h vähintään.

Kaiken tämän lisäksi mulle on puhjennut joku hemmetin akne!

En ymmärrä miten veneilijä jaksaa kuunnella kaikkea tätä mun valitusta. Sen mielestä mä olen kuulemma ihanan helppo ihminen!! En tiedä minkälaisten hirviöiden kanssa se on aiemmin seurustellut...

Kommentit

  1. Olipas hauska löytää tänne. Meillä on LA aika lähekkäin, mulla vähän ennen sua. Tosin eipä tässä ultrailtu ole, joten varmuutta asiasta ei vielä ole.

    Täällä pöksyt puristaa niin, että olen siirtynyt mekkolinjalle. Ja hei, tuo lenkin pituushan on todella hyvä, kun vertaa mun vartin kävelyihin... Hih, kävin mä eilen kyl pyöräilemässä koiran kanssa, meni 17 minuuttia!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun eksyit blogiini :) Sama juttu täällä, en ole vielä käynyt ultrassa niin ei ole tuo LA välttämättä ihan oikein laskettu.

    Mua ehkä sen vuoksi vähän ahdistaa, kun vielä keväällä ja alkukesästä saatoin pyöräillä sellaiset 30km päivässä työ- ja tallimatkoja ja jaksoin ne hyvin. Samoin jaksoin juosta ja ratsastaa helteistä huolimatta. Ja nyt jo ihan pelkkä kävely ottaa ajoittain voimille.. Että kai se pitää vaan opetella ottamaan vähän iisimmin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o