Siirry pääsisältöön

Vointeja

Alkuraskaus on sujunut mulla oikeastaan tosi hyvin. Alun kamala alaselkäkipu on nyt poissa. Varsinkin aamulla/aamupäivällä mun pitää syödä n. tunnin-parin välein tai muuten tulee paha olo. En ole oksennellut tai mitään, mutta alkaa röyhtäyttää ja paha maku tulee suuhun jos en syö koko ajan.

Oudointa tässä on se, että normaalisti mun tekee ihan koko ajan mieli karkkia. Nyt mun ei tee mieli mitään makeaa, vaan ainoastaan salaattia, hedelmiä, lihaa, kananmunia ja kaikkea tuoretta. Varsinkin bona-marjasoseita oon mussuttanut koko ajan.

Joka ilta joskus klo 20 maissa iskee ihan totaalinen väsymys. Silloin on ihan pakko mennä sohvalle pötköttämään tunniksi, ja sitten taas piristyn iltaa kohden. Iltaisin vatsaa vähän viiltelee/nipistelee mutta päivällä ei ollenkaan?

Eilen kävin Ikeassa. Menin tietysti heti ekana syömään.. Ja sen jälkeen kiertelin koko tavaratalon hissukseen läpi. Kun pääsin lastenosastolle meinasin taas pimahtaa. Se koko osasto oli täynnä vauvamahaisia äitejä miestensä kanssa. Ja mä olin ihan yksin (veneilijä oli töissä, minä lomalla). Sain kuitenkin hillittyä itseni, enkä ostanut mitään vauvaroinaa vielä. Mutta hypistelin pieniä vuodevaatteita (nyyh), vertailin pinnasänkyjä, testailin hoitotasoja ja totaalisen kyyneltulvan (!!) aiheutti sellainen pikkuvauvan pehmoinen unipussi.


Mulla on jo entuudestaan Ikean Leksvik-sarjan yöpöytä, kirjahylly ja lipasto. Tuon lipaston päälle saa käsittääkseni liitettyä hoitotason (30e) ja sen lisäksi tuo saman sarjan pinnasänky olisi kiva. Sen saa myöhemmin muutettua sängyksi, koska toisen sivun pinnaseinän saa irroitettua.


Ajattelin nuo kalusteet ostaa uusina, mutta sitten taas vaunut ym. voi varmasti ostaa käytettynäkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o