Siirry pääsisältöön

Gravid

Täytyy sanoa, että tää on varmasti ollut mun tähänastisen elämän toisiksi jännin päivä ikinä! Jännin tais olla se kun olin myymässä mun entistä hevosta..

Aamu alkoi ihan loistavasti... Pyöräilin kaatosateessa asemalle. Ehdin olla töissä ehkä viitisen minuuttia, kun mulla meni täysin hermot kälkättävään työkaveriin ja aloin vaan huutaa sille ämmälle kurkku suorana. Mietin jo, että mikä hemmetti mua oikein vaivaa!? Taitaa olla todella pahat menkat alkamassa tai jotain.

No, sitten avauduin toiselle työkaverille ruokiksen jälkeen näistä mun olemattomista hermoista ja ärsyttävistä työkavereista. Ja samalla valitin, että mulla on ollut alaselkä ihan hemmetin kipeä viikon verran ja vatsassa sellasia outoja "viiltomaisia" kipuja. Tää työkaveri oli ihan, että sähän taidat olla raskaana!

Kipitin sitten apteekkiin ostamaan sen raskaustestin. Ajattelin tehdä sen illalla kun pääsen kotiin kaikessa rauhassa. En kuitenkaan malttanut yhtään odotella vaan tein työpaikan vessassa sen testin. Ja testin mukaan OLEN RASKAANA!! Hjälp..

Veneilijä on ulkomailla ja tulee torstaina takaisin Suomeen. Nyt mulla on pari päivää aikaa miettiä miten hitossa mä tän sille oikein ilmoitan? Vai lähetänkö tekstarilla kuvan tuosta raskaustestistä?? Juteltiin kyllä aiheesta just viikonloppuna, tai se kysyi mitä aion tehdä jos olen raskaana. Ja vastasin, että todellakin pitäisin sen vauvan. Olen kuitenkin jo sen ikäinen, ettei abortti ole mikään vaihtoehto.

Kommentit

 1. No kappas! Kovasti onnea :) Puhuitko jo viikonloppuna epailyksistasi Veneilijan kanssa? Jos puhuit, niin lahettaisin melekin kuvan siita testista!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Alma :) Ei mulla ollut vielä viime viikonloppuna käryäkään siitä a.) milloin menkat alkaa ja b.) että olen raskaana.. Ja kuvan lähetin tiistaina testistä. Tais tulla miesraukalle melkosena shokkina :)

  VastaaPoista
 4. Shokkihoito on ihan kaypa hoitomuoto! Ja vaikka teoriassa olenkin kaikkea viestilla kertomista vastaan, niin tahan tarkoitukseen kuvaviesti on kovin oiva :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o