Siirry pääsisältöön

Eka neuvola

Tiistaina oli eka neuvola. Mua jännitti niin, että hyvä kun sain nukutuksi. Olin jotenkin varma, että olen lihonnut kymmenisen kiloa ja neuvolatäti pitää mulle saarnan. Ja antaa pitkän listan asioista, mitä en saa tehdä.

Neuvolatäti olikin aivan ihana suomenruotsalainen, harmaahapsinen mummeli. Käytiin läpi papereita, juteltiin ja neuvolatäti kertoi omista lastenlapsistaan. Kuulemma saan syödä kaikkea mitä tähänkin asti olen syönyt (ihanaa!) ja ratsastaa ihan niin pitkälle kun vaan itsestä tuntuu hyvältä. Ja kuulemma skumppalasillinen juhlatilaisuuksissakin välillä olisi sallittua! Jostain kumman syystä mun on tehnyt koko alkuraskauden ajan hirveästi mieli päärynäsiideriä..

Sitten mut punnittiin ja olin jo lihonnut 1,5kg! No siltä tää mun alavatsa kyllä tuntuu ja näyttääkin iltaisin.. Neuvolatäti sanoi, että tässä vaiheessa mun pitääkin syödä koko ajan ja voin kuulemma töiden jälkeen mennä hyvällä omallatunnolla vaikka heti nukkumaan jos siltä tuntuu. Verenpaine oli 101/75 eli hyvä ja hemoglobiini 157 eli käsittääkseni tosi hyvä?

Sain mukaan neuvolakortin, opaskirjan ja dvd:n. Kaikenkaikkiaan neuvolakäynnistä jäi erittäin positiivinen kuva ja suorastaan rakastuin siihen neuvolatätiin.

Kerroin tänään töissäkin osalle tiimiläisistä raskaudesta. Ja kaikki kovasti onnittelivat. Äidillekin kerroin ja se vaikutti hyvin järkyttyneeltä puhelimessa. Tänään käytiin porukoilla kylässä yhdessä veneilijän kanssa. Nyt kun äiti oli miettinyt asioita yön yli niin oli (onneksi) vähän eri ääni kellossa :)

Mulla on nykyään nälkä ihan jatkuvasti. Ennen töihin lähtöä syön aamupalan kotona, sitten uuden aamupalan vielä töissä, sen jälkeen lounaan, lounaan jälkeen välipalaa.. Kun lähdin töistä ostin matkaevääksi täytetyn patongin, ja kotona napsin luumuja+tomaatteja ja söin vielä iltapalaksi ruisleivän. Tää on niin outoa, koska aiemmin olen pärjännyt aamupalalla, lounaalla ja iltapalalla. Nyt jos ei syö niin heti tulee huono olo. Paisun tätä menoa kyllä varmasti satakiloiseksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o