Siirry pääsisältöön

Itkeskelyä

Ilmeisesti tää vauva-asia saa mut purskahtamaan itkuun mitä ihmeellisimmistä asioista. Eilen kuulin prinsessa Victorian raskausuutisista radiosta ja mulla tuli kyyneleet silmiin. Siis keskellä hevostavaraliikettä.. Olin toissapäivänä hennesillä, enkä ostanut sieltä itselleni mitään (!!) kun ajattelin, ettei vaatteet kuitenkaan mulle mahdu enää talvella. Sitten menin lastenvaateosastolle ja aloin pillittää kun siellä oli niin söpöjä vauvantöppösiä. Ja kiikutin niitä vauvanvaatteita kassalle jossain oudossa hurmiossa. Siis tämmösiä:


Selvennetäköön vielä, että mä olen oikeasti se ihminen, joka ei pidä lapsista! Ja joka oikeasti vihaa niitä pirjopettereiden äityleitä, jotka eivät kykene keskustelemaan mistään muusta kuin kakkojen koostumuksista. TODELLA toivon, ettei musta tule samanlainen hörhö.

Veneilijä on ollut edelleen tosi ihana. Oikeastaan en oo löytänyt siitä vielä mitään ärsyttäviä puolia. Tai no yks on se, että se pelaa golfia. Ja golf on mun mielestä ihan älyttömän elitistinen ja turha laji (plus, että ne golfkentät vie tilaa hyviltä ratsastusmaastoilta). Yleensä löydän kaikista miehistä niitä ärsyttäviä puolia hyvinkin nopeasti..

Kommentit

  1. Oi etta :) Ehka sita on ilmassa, kun itsekin melkein aloin parkua,kun pienella pojalla oli niin sopo Barbapapa-paita. Itsehan meinasin juuri suorittaa jonkun golf-kurssin, etta paasisi elitistisiin miehiin kasiksi ilman kauheaa riehumista asian tiimoilta. Ei se voi olla niin paha laji! :D

    VastaaPoista
  2. Barbapapat on niin ihania <3 Kävin muuten Ranskassa yhdessä pikkukaupassa missä myytiin kaikkea Barbapapa-kamaa, ja villiinnytiin kaverin kanssa siellä täysin :) Pitääkin googletella jos netistä löytyis jotain..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o