Siirry pääsisältöön

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€.

No mitä sitten ostettiin?

4 x kevytmaito
Luonnonjogurttia ja viiliä
Rahkaa
Maustettua ruokakermaa
Fetaa
Leipä (0,99€)
Jalkapallosämpylöitä

Omenoita
Banaania
Sipuleita
Tomaattia
Kurkkua

Kinkkusuikaleita
700g jauhelihaa
"Tuoreita" kalapuikkoja

Kierrepastaa
Mehutiivistettä
Pari lamppua

Säilykeananasta
Säilykepersikoita
Ketsuppia

Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa.

Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi...

Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

Kommentit

  1. Prisma ja s-market, koska bonukset :D ja tankkauksetkin vielä abc:ltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ikinä suostu tankkaamaan ABC:lla. Koska ne hinnat...

      Poista
  2. Me tehdään ostokset varmaan yhdeksän kertaa kymmenestä Prismassa ja tankkaukset aina abc:llä :D Bonukset! :D Ja se yksi kerta kymmenestä ehkä sielä Lidlissä. Niissä asioissa mitä me ostetaan en ole huomannut isoa hintaeroa lidlin ja prisman välillä. (rainbow ja xtra-tuotteita käytetään tosi paljon) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas ikinä osta mitään Xtra- tai Rainbow-juttuja. Sain traumat Xtra-juustoraasteesta :D

      Poista
  3. Lidlissä, tosin sinne on 20 kilsaa... S-marketissa myös, bonukset...tosin se pulju löytyy kotikaupungista. Ruokakassin hinta on tosi paljon halvampi lidlissä eikä tuotteissa mitään pahempia eroja ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on Lidl lähin kauppa :) Tai no huoltiksen K-Market vielä lähempänä.

      Poista
  4. Testaappas Lidlin vaippojakin. Ne on hyviä! Meillä Kuopuksen iho ärtyy liberoista ja pamperseista mutta lidlin vaipoista ei.
    Mie teen kaikki meän ruokaostokset lidlissä ja tuplahinnan saa muualla maksaa. Maito on halvempaa. Laktoositon varsinki. Ja jugurtit. Leivät. Ja vihannes ja hedelmäpuoli ovat aivan mahtavat.
    Ja karkkihylly. Mutta sieltähän mie en osta mitääm :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä käytettiin esikoisella Lidlin vaippoja. Mut tytölle ne ei oo niin hyviä :/ siis malliltaa. Pamperseja ja Muumeja ei iho kestä.

      Poista
  5. K-supermarketissa yleensä ja ajoittain s-marketissa. Joskus cittarissa tai prismassa. Mut ei ikinä lidlissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me taas ei juuri koskaan käydä S-Marketissa.

      Poista
  6. Käyn yleensä aina Prismassa. Siellä on parhaat luomuvalikoimat. Kauppareissulla menee aina reilusti yli 100 e - pahimmillaan lähemmäs 200 e jos puuttuu paljon kuivatavaroitakin ja pesuaineita ym. Kerran viikossa teen nuo isommat ostokset. Sen lisäksi käyn lähi-K-Supermarketissa ostamassa maito/leipätäydennystä ja jotain pientä unohtunutta pari kertaa viikossa. Sinne menee muutama kymppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee ostettua luomua aika vähän. Meillä perus kauppareissu Prismaan on n.80€. Cittariin saattaa mennä satanen.

      Poista
  7. Mä en vaan jostain syystä osaa ostaa viikon ruokaostoksia Lidlistä, vaan aina eksyn Prismaan. Siellä on niin kattava valikoima ja edulliset ja hyvät Rainbown tuotteet. Lisäksi lihavalikoima on parempi, kuin Lidlissä. Ja ne bonukset, vaikkei niitä paljoa tulekaan. Tarjouksia siellä ei kauheesti oo, mut hinnat pysyvästi edulliset. Lidlissä sit taas on tosi hyviä tarjouksia välillä. Ja leivontapiste on ihanan herkullinen, samoin jogurtit on hyviä! Työkaverin kans just eilen väittelin Prisman ja Lidlin hinnoista. :D Mun pitäs testata, että kumpi tulee halvemmaksi ja kirjoittaa samat ostoslistat molempiin paikkoihin.. Voihan se olla että Lidl voittaisikin mut jotenkin tää on varmaan tottumiskysymys. Ei Lidlistä sit löydä oikein niitä tuotteita mitä haluaisi.. Tai lähinnä lihatuotteet tuntuu kalliimmilta siellä ellei oo tarjouksessa. Tänään pakko suunnata Lidliin!

    VastaaPoista
  8. Lidl on ihan ehdoton. Puolet halvemmalla pääsee ulos kuin muista kaupoista.

    VastaaPoista
  9. Lidl:ssä ja Prismassa. Enemmän Lidl:ssä. :) Kun arki tasottuu, niin se kuukauden seuranta olisi kiva toteuttaa. Lidl:in lohitarjouksen voittanutta ei ole ja sen ansiosta me syödään kalaa paljon useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlissä on kyllä tosi hyviä ne kalat... Ite jos lähden rattaiden kanssa kauppaan niin yleensä tulee mentyä Lidliin (lähin kauppa). Mutta sitten jos pitää vaippoja ostaa niin Prisma tai Cittari.

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Tän tosi gourmet kinkkupastan ohje on ihan vaan pannulle sipulia ja paprikaa, kinkkusuikaleita ja mustapekka-kermaa. Ja heitetään kierrepastan joukkoon :) Maistui hyvin ainakin meidän muksuille.

      Poista
  11. Nää on tosi mielenkiintoisia postauksia aina! Nyt vasta tajusin, että sullakin on blogi, joten jään seuraamaan :D!

    VastaaPoista
  12. Me käydään ensin Lidlissä ja sen jälkeen haetaan ne jutut Prismasta, joita ei lidlistä saa. :) (ovat onneksi vierekkäin) Mekin käytetään lidlin vaippoja ja ne on tooosi hyviä. Suosittelen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis varmaan vielä uudelleen kokeilla Lidlin housuvaippoja. Mun kärsivällisyys ei kestä kahta kauppaa samalla reissulla, kun välissä pitäis lapset taas tunkea autoon...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki