Siirry pääsisältöön

Voihan donitsi

Olen kovasti innostunut lukemaan ja Janet Evanovichin Stephanie Plum-sarjaa on mennyt melkein kirja päivässä. Kirjat kertovat naispuolisesta palkkionmetsästäjästä, joka jahtaa rikollisia apunaan kuuma poliisimies. Sarjan ekasta osasta on tehty myös leffa. Suosittelen! Ainoa miinuspuoli on se, että kirjoissa syödään jatkuvasti donitseja ja roskaruokaa...Jos kirjan kannessakin on donitsin kuva, niin ei hyvä! 

Himoitsin donitseja koko päivän ja illalla tallireissun jälkeen hain Cittarista kanapatongin, suklaadonitsin, Pepsi Maxia ja irttareita. Huh huh... Tänään palasin ruotuun ja kahvi + Nutrilett suklaapirtelö-linjalla mennään.

Kiikutin lapset tänään lääkäriin. Molemmilla korvatulehdus ja Simolla lisäksi keuhkoputkentulehdus. Vastahan tässä on 2 viikkoa putkeen sairastettu. Ei muuta kun apteekin kautta kotiin. Ihanan kallista! Onneksi on vakuutus ja parhaimmassa tapauksessa rahat on olleet jo saman päivän aikana tilillä. Meillä on siis molemmilla Lähitapiolan lapsivakuutus.

Kommentit

  1. tsemppiä sairastuvalle! Täällä röhitään myös, jos nyt jossain vaiheessa menis ohi...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o