Siirry pääsisältöön

Kakkapäivä

Olipa kerran päivä, jolloin  miehesi lähti viideksi päiväksi työmatkalle. Taksi tuli hakemaan klo 06. Olit nukkunut ruhtinaalliset pari tuntia, sillä poikasi heräsi klo 00 kurkunpääntulehdukseen. Valvottuasi yöllä pojan kanssa toki myös toinen lapsi karjui sängystään heti kun olit nukahtanut uudelleen.

Aamulla totesit, että toisellakin lapsella on pää täynnä räkää. Menkat alkoivat. Tamponit olivat lopussa. Huomasit myös, että mies oli pakannut koko särkylääkearsenaalin mukaan matkalle. Helvetillisissä kivuissa manasit miehen ja mietit voisiko pahimpaan kipuun napsasta suuhun vaikka pari suppoa...

Kukaan lapsista ei sinä päivänä nukkunut yhtäaikaa päiväunia. Koiralla oli ripuli. Kakkapussit loppuivat kesken. Työntelit kipeitä lapsosia rattaissa pitkin kyliä sormet koirankakassa.

Mietit miltä tuntuisi istua aamulla taksissa, juoda skumpat lentokentällä ja matkustaa niin kauas kuin pippuri kasvaa. Ihan yksin.

Kommentit

  1. Voi arkea! En mahtanut mitään, että nauratti. Tätä tämä elämä joskus lasten, koiran ja miehen kanssa on :D Tsemppiä sinne!!:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o