Siirry pääsisältöön

Puolivuotias

Tyttö täytti sunnuntaina jo 6kk. Mihin tää aika oikein menee?

Nyt ollaan maisteltu vähän soseita: maissia, luumua, päärynää ja porkkanaa. Seuraavaksi pitäisi kokeilla puuroa. Yöt menee edelleen varsin vaihtelevasti: välillä herätään kerran tissille ja joskus taas monta kertaa. Arvelen, että tyttö lähtee Simoa aiemmin ryömimään.

Tissiä neiti ei suostu syömään julkisilla paikoilla enää ollenkaan. Pidemmille reissuille on pakko ottaa pullo mukaan varuiksi. Vähän tuo mua harmittaa silti! Toisaalta 6kk imetystä on takanapäin ja ihan kiva välillä pukeutua johonkin muuhunkin kuin imetyspaitaan.


Ja tutti - pitkäaikaisen tyrkyttämisen tuloksena sitäkin syödään päikkäreille nukahtaessa :)

Kommentit

 1. Söpöliini!

  Mua lohdutti kovin, kun neuvolantäti kysyi pojan tissinsyönnistä ja kertoi samanlaisesta tilanteesta oman lapsensa kanssa. Meillä siis poika ekan synttärinsä aikoihin vain vilkaisi tarjoamaani tissiä ja virnisti. Ei enää kelvannut. Neuvolantädillle oli lapsi ruvennut nauramaan, kun tissiä oli synttäripäivän jälkeen tarjonnut.

  Kaipa nää muksut tietää itse milloin riittää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet itkut tässä on jo tullu väännettyä, jos imetys onkin jo loppumassa? Ja jos tää on vielä mun viimenen imetettävä...

   Poista
 2. Onnea puolivuotiaalle :) Aika menee kyllä liian nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tavallaan mä niin myös odotan, että tyttö lähtis jo kävelemään..

   Poista
 3. Onko siitä jo puoli vuotta, kun neiti syntyi? :O Oho, ompas aika mennyt kuin siivillä. Tuntuu, että vastahan sä kerroit täällä, että raskaana ja että neiti syntyi. Noh, näin se aika menee. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o