Siirry pääsisältöön

Pakko saada!

Mulle on iskenyt vimma hankkiutua eroon kaikesta turhasta ja hankkia tilalle uutta!

Olen kuvannut ja laittanut myyntiin lastenvaatteita. Myynyt myös omia kenkiä, luistimia ja muita urheilukamoja. Neuvolaan olen vienyt vauvanleluja. Anopille vein lastenhuoneen hyllykön ja Fida kävi hakemassa stereot pois. Vein imurin kierrätykseen.

Joten kaipaan suosituksia hyvistä imureista? Mielellään sellainen, jossa pitkä johto! Olisiko Dyson hyvä? Vai kenties Miele?

Kengänkoko kasvoi tämän toisen raskauden jälkeen koosta 38-39 kokoon 39-40. Tai siis vain toinen jalka kasvoi!? Lähes kaikki talvikengät meni uusiks. Samoin luistimet ja monot. Arvatkaa vaan ottaako aivoon. Ratsastussaappaita ja -kenkiä en ala ostamaan uusiksi, ne olis liian kallis investointi.

Mitkä olis hyvät sukset tämmöselle pari kertaa talvessa hiihtelevälle? Kannattaako suksia ostaa käytettynä?

Kommentit

 1. Kyllä käytetyilläkin hiihtää. En mä ainakaan ole huomannut suksen luistavan paremmin uusilla. Aina takkuaa. ;D

  VastaaPoista
 2. Joskus on kyllä hyvä myydä kaikkea turhaa pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamala vimma tullut hankiuttua eroon turhasta roinasta!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o