Siirry pääsisältöön

Omaan sänkyyn?

Meillä on käynnissä projekti "vauva nukkuu yöt pinniksessä".

Eka yö: nukkui tunnin pinniksessä, kakkasi keskellä yötä, ähisteli ja hillui. Äiti ei nukkunut hyvin.

Toka yö: nukkui klo 21-23 pinniksessä, mies meni vessaan klo 23 ja neiti heräsi, hillui tunnin, siirsin kainaloon klo 24, nukkui ja heräili syömään kolmisen kertaa klo 24-04, klo 04 jälkeen ei enää suostunut nukkumaan missään. Äiti ihan poikki.

Kolmas yö: väsyin koko härdelliin ja otin kainaloon. Söi paljon, mutta nukuin hyvin ne muut ajat.

Neljäs yö: menin anopille nukkumaan. Mies nukkui vauvan kanssa. Syötöt klo 21, 02 ja jossain välissä ehkä vielä 0,5dl maitoa. Vauva heräsi klo 10.30!!! Äidin tissit meinas räjähtää. Äiti nukkui huonosti anopin surkealla patjalla.

Lopputulos: projekti jatkunee vasta sitten kun neiti syö kiinteitä hyvin ja uskallan jättää yösyöttöjä pois:) Vinkkejä otetaan myös vastaan kuinka tämä kannattaisi toteuttaa..?

Kommentit

 1. Kyllä se siitä! Teijän neiti on vielä niin pieni, että kyllä se siihen oppii. Ei kukaan oo teiniä enää nukkunu vanhempien välissä. ;D (tiiän, toi kommentti ärsytti, mutta oli pakko. :D)

  VastaaPoista
 2. Jos lohduttaa, niin meillä Simon ikätoveri nukkuu välillä meidän välissä, kun mölisee yöllä. En tajua miten ikinä saan sen isosiskon kanssa samaan huoneeseen. Ennen kesäähän siirron pitäis tapahtua.

  VastaaPoista
 3. auts... :(

  voisiko pinniksen siirtää vauvan omaan huoneeseen?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o