Siirry pääsisältöön

Meidän villi ja vauhdikas uusi vuosi

Kotiäidin uusi vuosi:

Kello kuudelta väsyttää jo niin pirusti, että tekisi mieli mennä nukkumaan. Syömme EINES lihapullia, nakkeja, perunasalaattia, mozzarellatikkuja ja tomaattihilloketta. Jutta ja superdieettien Bull pyörtyisi kun näkisi tämän annoksen.

Seitsemältä mies yrittää sinnikkäästi valaa tinaa induktioliedellä - ja lopulta kynttilän avulla. Ylläri, tinat ei sula ollenkaan.

Kahdeksalta olisi keskustassa lasten ilotulitus. Puemme lapset ja lähdemme kaksien rattaiden kanssa liikenteeseen. Ulkona sataa vettä. Pääsemme vähän matkaa kävelemään, kunnes Simo nukahtaa rattaisiin. Käännymme takaisin kotiin ja Simo unille.

Tyttö jatkaa myös uniaan vaunukopassa. Päätämme miehen kanssa avata shampanjapullon. Saamme yhteensä kaksi lasillista juotua.

Mietimme mitä tekisimme, jos lapset olisivat hoidossa. Pelaamme Carcassonnea. Voitan. Kymmenen jälkeen molemmat torkkuu sohvalla. Mennään nukkumaan klo 22.30. Olen niin väsynyt, etten herää edes ilotulituksiin.

Ensi vuonna lupaan olla parempi äiti ja pitää itsestänikin huolta.


Ps. Tyttö nukkui koko yön ilman syöttöjä - aaltoja!
Pps. Teittekö uudenvuoden lupauksia?

Kommentit

 1. Koko yön!?! Uskomatonta. Onnittelut!
  Mulla hirvittää että miten tulen selviämään maaliskuussa kun alkaa työt. Jos kuopus vielä silloinki herää klo 00:29-01:29 syömään. Huoh...

  VastaaPoista
 2. Minä en tehnyt yhtäkään lupausta uudelle vuodelle :D

  Kiva että saitte nukkua ilman herätyksiä :)

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kirjotettu postaus! :) Hienoa, että tyttö nukkui ihan koko yön. Lupauksia ei tehty uudelle vuodelle. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 4. Yritän ulkoilla enemmän... Saapa nähdä.

  VastaaPoista
 5. Joskus vielä uudenvuodenjuhlat on glamouria ja tähtisadetta, mutta sitä ennen on nyt tommosta :)

  VastaaPoista
 6. Ekaa kertaa vierailulla blogissasi! :)

  Mutta, ihana uusivuosi teillä! Meillä oli samanlaista (äiti+isä+tyttö 9kk), tosin me ei oltu niin hurjia että oltaisiin koetettu valaa tinaakaan. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o