Siirry pääsisältöön

Päiväreissulla Tallinnassa

Rakas anoppini oli jo jonkin aikaa sitten varannut meille päiväreissun Tallinnaan. Mukaan lähti myös miehen serkku puolisonsa kanssa. Olin aluksi lähtöä vastaan ja ajattelin, että mies voi lähteä kyllä Simpan kanssa, mutta minä jään kotiin. Mutta koska tämä mun kävelykunto tässä raskaudessa on ollut suorastaan erinomainen verrattuna ekaan raskauteen päätin lähteä mukaan.

(En voi kuitenkaan suositella kenellekään samanlaista kaupunkireissua raskausviikolla 37.. Tai no ehkä jollekin tosi sisukkaalle supermammalle? Jos ei olis ollut niin kuuma päivä niin sit ehkä muillekin )

Kävelyähän päivän aikana tuli ihan tarpeeksi. Ensin kotoolta juna-asemalle, sitten metrolta satamaan ja Tallinnassa käveltiin koko ajan. Ja vielä sama homma takaisinpäin. Olin kieltämättä kotimatkalla jo ihan poikki, selkää poltteli ja jalat turposi.

Kuvassa myös anoppi (älkää kysykö mitä mä teen..)


Simon kannalta reissu sujui ihan mahtavasti. Aamulla herätettiin poika klo 7, annettiin maitopullo käteen ja lähdettiin kävelemään junalle. Laiva lähti klo 9.15. Aamupala syötiin laivassa. Meillä oli mukana pari desiä maitoa, riisipiirakoita, Valion tetrapuuroa ja bonan hedelmäsoseita. Laivan kahvilasta sai ostettua 2dl maitotetroja. Tallinnassa Simo söi vähän meidän lounasruokia ja omia eväitä. Ravintolan valinnassa meillä onkin nykyään yhtenä kriteerinä se, että paikasta löytyy leikkihuone ja pöydän saa sen vierestä ;) Päikkäreitä nukuttiin kahdet Tallinnassa, hyvin nukahti mukulakivetysten ansiosta :) On muuten nuo meidän vanhat Emmaljungat tosi paljon paremmat työntää mukulakivillä kuin Phil&Tedsit!

Terminaalissa ja Tallinnassa ei ollut mitään ongelmia liikkua rattaiden kanssa. Laivassa sai vähän hissejä odotella, muuten meni hyvin. Sekä meno- että paluumatkan Simo viihtyi suurimmaksi osaksi lasten leikkinurkkauksessa. Tosin siellä oli jotkut kauhukakaroiden kokoontumisajot, ja sain koko ajan vahtia silmä kovana ettei jonkun toisen pirjopetteri ollut tönimässä, tallomassa tai nipistelemässä Simppaa naamasta. Parin lapsen vanhemmat vaan jätti kersansa tuonne leikkinurkkaukseen ja lähti itse vetämään bisseä baarin puolelle. Meikä joutui pitämään kyllä parille lapselle puhuttelut.Takaisin tullessa lähtö viivästyi laivassa sattuneen sairaskohtauksen vuoksi. Kotona taidettiin olla vasta siinä puoli kymmenen maissa illalla. Hienosti kyllä Simo jaksoi reissata koko päivän!

Tänään ei meikäläisellä sitten meinannut enää crocsitkaan mahtua jalkaan.. Enkä kyllä tasan kävele tänään yhtikäs mihinkään.

Kommentit

  1. Se tunne, kun croksit ei mahu jalkaan, on melko hurja... Onneksi se turvotus loppuu jonku viikon päästä sullakin :)

    VastaaPoista
  2. Joo, muistan tuon crocs-turvotuksen. En olis uskonut, ennen kuin itse koin saman. :)

    VastaaPoista
  3. Se taitaa vetää kauhukakaroita puoleensa se leikkinurkka. Oltiin tänään päiväristeilyllä ja myös toukokuussa ja molempina kertoina järjetöntäbriehumistavja säännöistä viis...ikävää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o