Siirry pääsisältöön

Tutti- ja nimipohdintaa

Sain blogin kautta tutteja kokeiltavaksi Nimitutit-firmasta www.nimitutit.fi

Te blogin lukijat saatte tuteista 10% alennusta koodilla: nimituttiblog. Alennus on voimassa kuukauden ajan tästä postauksesta.

Nimikoitu tutti on persoonallinen eikä mene niin helposti sekaisin muiden lasten tuttien kanssa. Valittavissa on tutteja useilta eri valmistajilta. Tuttien toimitusaika on nopea ja ne toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Suosittelen!

Vauvalle suunniteltua nimeä emme ole vielä kenellekään paljastaneet, mutta annetaan sen verran vinkkiä että nimi on suht lyhyt eikä sitä löydy suomenkielisestä allakasta. Sekä etu- että toinen nimi on alustavasti päätetty.

Mies tyrmäsi minun pohtimat nimivaihtoehdot (Annika, Lia, Stella) joten tulokkaan nimi keksittiin pujottelukilpailun lähtöluettelosta...

Simohan söi tuttia vaan ihan alkuaikoina laitoksella ja n.9kk ikäisenä kun siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan. Otan tutin tälläkin kertaa mukaan laitokselle sillä Simon kohdalla se ei ainakaan mitenkään haitannut imetystä.
Kommentit

  1. Meilläkään tutti ei haitannut imetystä, helpotti vaan pienen imemistarvetta :) neidillä tuli maha heti kipeäksi jos syötin tissiä kokoajan, tutti oli loistava. Neidille ei kylläkään kelvannut kuin yksi tietty nimitutti, jouduin tilaamaan niitä netistä lisää... Nyt tutit on jo heitetty roskiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o