Siirry pääsisältöön

Miehet...

Heräät vähän ennen kuutta aamulla pojan kanssa. Mies jatkaa unia vielä pari tuntia. Aamun aikana peset pari koneellista pyykkiä, laitat tiskit, syötät pojan, viet koiran ulos, keität kahvia.. Kunnes mies vihdoin herää ja kommentoi miten epäkohteliasta on roikkua kaiket päivät koneella!! Jep, sehän olikin se ensimmäinen hetki sinä päivänä kun ehdin hetkeksi istahtaa sohvalle..

Kommentit

 1. Voi kääk..... Ihan niinku meillä mies muistuttelee jatkuvasti, että kotona voisi olla siistimpää ja miksi en ole taaskaak vienyt roskia? Koska mehän vaan nukutaan päiväunia päivisin! Ja sen kerran kun minä olen iltavuorossa ei herra saa edes tytölle puhtaita vaatteita yöksi eikä vaippaa lattialta roskiin. Et niin..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans miehen jäljiltä vaipat pitkin olkkaria jne.. Sit jos mun kahvikuppi joskus unohtuu olkkariin niin siitä nousee kauhee haloo! Ite toki jättää astiat aina pöydälle josta meikä niitä sitten kaikessa hiljaisuudessa korjailee..

   Poista
 2. Voi miehet! Meilläkin tuosta asiasta tulee kuittia, mutta ymmärrykseni mukaan vitsillä. Onneksi! Avomies meinaan viettää niin paljon vapaa-aikanaan koneella, että ei oo varaa mulle valittaa. :D

  VastaaPoista
 3. Tää on niiiiiin tuttua! Meillä vaan käännetään kylkeä jos yritän saada äijää sängystä ylös samaan aikaan kun mekin. Ehkä tokaistaan "joo ihan just". Ja jos mulla kahvikuppi jää johonkin juomatta niin tokaisee ettet oo sitten kahvias juonu taaskaan. Joo, en kerenny!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o