Siirry pääsisältöön

Hellepäivät jatkuu

Käytiin sairaalaan tutustumisreissupäivänä miehen kans kahdestaan Porvoon vanhassa kaupungissa syömässä ja Emäsalon kallioilla. Yritetään päästä kerran-pari kuussa viettämään edes vähän kahdenkeskistä aikaa. Onneksi meillä on noi innokkaat mummot hoitajina.
Joku valkoinen ryhävalas rantautuneena..


Simppa on saanut jonkun kesäflunssan. Meillä asuu nyt tämännäköinen kiukutteleva pikku räkäpää, joka herää aamuisin klo 5, puree isiä ja ei oikein suostuis nukkumaan.


Tää meidän kämppä alkaa olla sisältäkin niin kuuma, etten kestä. Koiraa pystyn ulkoiluttamaan vaan metsässä tai myöhään illalla. Jos kävelen vaikka 10min sen kanssa tuolla auringonpaisteessa niin meinaan sisälle tullessa kuolla lämpöhalvaukseen.

Joten tänään päätettiin suunnata Kuusijärvelle. Pääsin uimaan ekaa kertaa tänä kesänä. Vesi oli ihanan lämmintä. Porukkaa oli ihan älyttömästi! Onneks Simppa pysyy vielä suht hyvin tuossa viltin läheisyydessä.

Samainen valas näytti rantautuneen Kuusijärvellekin...

   
Simo päätti lähteä tutustumaan luontoon   

Kommentit

 1. Kiva, että ootte saanut yhteistä aikaa miehes kanssa. :) Se kyllä piristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää nyt koittaa ottaa kaikki irti näistä vikoista viikoista kun meitä on vaan kolme. En usko, että saadaan kahdelle niin hyvin hoitopaikkoja :)

   Poista
 2. Hehee, tuo viimeinen kuva! Meilläkin poika innostui metsäretkestä niin, että oli heti muurahaispesää tökkimässä. Ja samoja päikkisongelmia täällä myös, ei millään mukelo meinaa suostua nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simppa tykkää hirmuisesti kaikista kivistä, kävyistä jne. mitä nyt tuolta pihalta löytyy. Sisälläkin ykköslelu on tällä hetkellä puinen jätskitikku :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o