Siirry pääsisältöön

Arskat taaperolle?

Kello on 7.17 ja mun poika nukkuu edelleen. Jess! Tällä viikolla jätkä on herännyt joka päivä klo 5 tai klo 5.20..

Eilen anoppi ja pojan serkku oli meillä kylässä. Ennen sitä Simo oli vetäissyt ennätykselliset neljän tunnin päikkärit. Ei oo kyllä vähään aikaan ollut yhtä aurinkoista poikaa meillä :) Lähdettiin sitten illemmalla vielä käymään keskustassa. Simo jaksoi senkin reissun ihan super hyvin. Istuskeltiin loppuilta Espan nurtsilla. Kotimatkalla just ennenkun päästiin ulko-ovelle poika simahti. Sain kuitenkin iltapalan vielä syötettyä ja sitten mies unille.

Sain vihdoin pinnasängyn kasattua ja vikat vauvan vaatteet laitettua kaappiin. Tosin meillä ei oo vieläkään sitä pinnasängyn patjaa. Mistä ihmeestä saisi ostettua 55cmx113cm patjan? Tuo pinnasänky mikä saatiin on Ikean vanhaa mallistoa, mutta nää uudet Ikean patjat+sängyt on paljon isompia.

Simpalle pitäisi myös ostaa aurinkolasit, koska nuo Baby Banzit jättää painaumia kasvoihin ja saa jäädä odottelemaan uutta käyttäjää. Stockalla eilen sovittelin Babiatorseja, mutta ne ei oikein istunut. Ja muut heidän myymänsä mallit oli liian isoja. Joten saa suositella hyviä arskoja tuollaiselle 1-vuotiaalle!

Stockalla oli kanta-asiakas tarjouksessa lasten crocsit 23,90. Joten Simppa sai sitten kesäkengiksi sellaset vihreenä. Eihän tuo vielä mihinkään kävele, mutta puistoreissuilla hiekassa konttaillessa on kuitenkin kiva pitää jotain kenkiä jalassa.

Itse sovittelin tätä Boobin imetysmekkoa. Voi että toi oli niin ihana päällä, et olis tehnyt mieli ostaa. Mutta hinta oli 65 euroa! Onko mitään järkeä maksaa niin paljoa jostain trikoomekosta jota käyttää sen pari kuukautta.. Ei varmaan, mutta joudun ehkä kuitenkin tuon hakemaan ens viikolla kun seuraava palkka tulee :)

 

Kommentit

  1. Eikö esim. Etolasta saa ostettua vaahtomuovipatjaa silleen mittaan leikattuna? Sieltä sais varmaan sopivan palan pinnasänkyyn :D

    VastaaPoista
  2. Etolasta mekin haimme kehtoa varten vaahtomuovipatjan. Patjoja oli paljon erilaisia ja hintaskaala tietty vaihteli paksuuden tai ominaisuuksien mukaan. Siellä saavat leikattua siistin patjan. Jos itse yrittää veitsellä tai saksilla jälki on taatusti melko kamala :)

    Meidän 13kk pojalla on tänä kesänä Julbot 2 koossa. Haimme optikolta, joka auttoi sovittamaan varmasti oikean koon. Niissä on irroitettava kuminauha, mikä tulee mukana.

    VastaaPoista
  3. Juu, Etolaan minäkin olisin sut ohjannut. Sieltä saa tosiaan just sellasen vaahtomuovin palasen kuin haluut vaikka sydämmen-mallisen, jos niin tahdot. :D

    Meillä myös nuo baby banzit tekee kaameet jälet aina neitin naamaan ja oon nyt koittanut ettiä tilalle toisia, mutta mitkään ei tunnu mielyttävän mua. Haluun, että ne näyttää kivoille päässä ja mitkään sovittamani ei oo ollu sellasia. Jotkut ois menny, mutta jotenkin en oo vaan sitten halunnu niitä ostaa. On tää hankalaa sitten! :D

    VastaaPoista
  4. Julboille ääni meitäkin, voi käyttää kuminauhan kanssa mutta yllättävän hyvin kestää myös ilman sitä päässä. ...jos siis käyttäjä tai tämän sisarus antaa niitä pitää ilman repimistä! ;)

    VastaaPoista
  5. Meillä oli kans patjan kanssa ongelmia, kaikki oli 10cm liian pitkiä. Sain kuitenkin sen mahtumaan hyvin, kai se patja sit painuu kasaan pikkasen.. Muuten ois avannut kankaan ja leikannut palan pois :)

    Meillä on baby banz retrot ja nekin jättää painaumat... Kurjaa ku ne ois muuten hyvät :( kannattaa iha huvikseen käydä vilkaisemassa henkkamaukan äitiysvaatteet, oom ostanut sieltä ite tosi kivoja mekkoja parilla kympillä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki