Siirry pääsisältöön

Simo 9kk

Mamma otin nää keittiönkaapit nyt haltuun..
Kontata voin edelleen vaan nakupellenä..


Opin eilen myös taputtamaan, mutta mamma ei saa sitä videota tänne ladattua sitten millään..

Mihin tää aika oikein menee? Meidän pikkujätkä on jo 9 kuukautta. Pituutta on tullut ihan selvästi lisää, osa 80cm vaatteista on jo ihan sopivia. Painokin on varmasti jo hiukan yli 9 kiloa. Seuraavaa neuvolaa odotellessa :)

Kommentit

 1. Eiks oo suloisia nuo pienet, kun ne taputtaa? :)
  Ihana pekunalle-Simo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan super suloinen :) Ja jotenkin vielä niin tohkeissaan uusista taidoista.

   Poista
 2. hiukan yli 9 kiloa, meijän 7 kk poika paino sen verran 6 kk-neuvolassa :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti ihan luntata neuvolakortista paljonko jäpikkä painoi 6kk iässä: 7,8 kg!

   Poista
 3. Taputtaminen on pöntiäisestäkin hauskaa. Hassu juttu tuo, että Simo suostuu konttaamaan vaan nakupellenä. Mistähän mahtaa johtua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että paljaissa polvissa on parempi pito. Meillä on aika liukkaat laminaatit :)

   Poista
 4. Hei mulla kans kauhee ongelma latailla omaan blogiini videoita kun olisin halunnut laittaa mun pikkupoikasen ekoista kunnon hymyistä jokunen vko sit vitskan pöh!!

  Tosi sulkkisöpöliini poika sulla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en tiedä pitäiskö toi video ensin ladata vaikka youtubeen, jos sit onnistuisi sieltä ladata tänne.. Äh, täytyy kokeilla!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o