Siirry pääsisältöön

Hoidossa

Mun pikkusisko tuli eilen katsomaan Simoa ja ehdotti että jäisi lapsenvahdiksi, jotta me päästäisiin miehen kanssa rauhassa ulos syömään. Noh, käytiin Elitessä syömässä ja verkkaisesta palvelusta johtuen koko reissu kesti ajomatkoineen viitisen (!!) tuntia. Ruoka oli kyllä tosi hyvää ja ihana miljöö, suosittelen!

Kun tultiin kotiin kuulin jo ulko-ovelta Simon itkua. Siskon mukaan Simo oli kitissyt 90% hereillä ollessaan. Arvatkaa uskallanko tämän jälkeen enää jättää poikaa hoitoon muille kun anopille, en todellakaan!

Nyt lähdetään Simon tyttökaverin 1-vuotissynttäreitä viettämään. Hauskaa viikonalkua kaikille!

Kommentit

 1. Blogilistan kautta löysin blogisi ja jään varmasti seurailemaan. Itselläni kohta 3v. poika, pikkusisarus tulossa touko/kesäkuun vaihteessa 2013. Perheessämme myös mäyräkoirauros.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :) Olisi kiva tietää miten teidän mäyris on ottanut uuden perheenjäsenen vastaan?

   Poista
 2. Ihan rohkeasti vaan vauva hoitoon, helpottaa elämää jos on monta tuttua hoitajaa jos joskus on jotain pakollista menoa. Vaikka eihän ne ekat kerrat kyllä ikinä ole helppoja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä meillä on poika hoidossa joko anopilla tai sitten mun omilla vanhemmilla. Luulen kyllä, ettei nyt ainakaan ihan heti oteta siskoa uudelleen hoitajaksi.. :) Oli kuulemma hyvä vauvakuumeen karkoittaja tuo hoitokeikka..

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o