Siirry pääsisältöön

Nyt läks!

Poika nousi joulun jälkeen yks päivä ihan pokkana seisomaan olkkarin pöytää vasten - ja lähti samana päivänä taaperokärryn kanssa etenemään. Aika pitkään meillä on jo "kävelty" käsistä kiinni pitäen. Seuraavaksi pitää käydä ostamassa monta pitkää kenkälusikkaa, että saadaan keittiön laatikostot pidettyä kiinni... Tavarat revitään alas tasoilta sitä vauhtia, että uudelleenjärjestelyäkin pitäisi suorittaa.


Meillä oli tässä joulun jälkeen neljä ihanaa huutoyötä peräkkäin. Poika meni nukkumaan - nukkui 45min ja sitten heräsi huutamaan. Saattoi huutaa 2-3h putkeen kunnes nukahti. Huuto ei loppunut sitten millään eikä auttanut, vaikka Simo otettiin aina nukkumaan meidän petiin.  Myöskään supot, nestemäinen Panadol jne. ei auttanut. Samaan aikaan oli tuo köhä ja hammastakin tehtiin, mutta silti musta tuntui että huuto johtuu jostain muusta. Simo itkee harvoin ja nyt tuo oli selvää kipuitkua.

Sitten päätin kokeilla jättää kaikki viljat pois yhden päivän ajaksi. Eli ei aamu- ja iltapuuroa, eikä spagettia, leipää tms. Ja seuraava yö nukuttiin ilman huutoja ja heräämisiä! Myös sitä seuraava yö meni hyvin. Joten pidän nyt ainakin viikon tauon viljoista, ja kokeilen jossain vaiheessa riisipuuroa aamu- ja iltapaloina. Sen jälkeen maistatan eri viljat yksitellen pieninä annoksina. Meillä on suvussa keliakiaa ja epäilin tuota puuron sopivuutta jo ihan alkuvaiheessa.

Uuden vuoden vietimme serkkuni perheen luona rauhallisissa merkeissä. Tosin Simo malttoi nukahtaa vasta rakettien jälkeen... Oli kyllä tosi erilainen uusi vuosi kuin aikaisemmat, mutta tätä kai se sitten jatkossa lasten kanssa tulee olemaan :)

Kommentit

 1. auts...
  mutta hei, kenkälusikat rulaa!

  VastaaPoista
 2. Kurjaa tuollainen itkeminen. :( Toivottavasti viljattomuusdietti auttaa, ja itkun syy selviää. Tuntuuko tämä toinen raskaus muuten mielestäsi erilaiselta verrattuna ensimmäiseen? Olen kuullut, että toiseen ei ehtisi keskittyä niin paljon kuin ensimmäiseen kertaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, en ole ehtinyt miettimään koko raskautta ja raskausviikot etenevät hirmu vauhdilla. Maha on kasvanut paljon nopeammin, viimeksi tässä vaiheessa mahaa ei vielä näkynyt. Muuten oireet on ollut tismalleen samat kuin viimeksikin, mitä nyt pahoinvointia ehkä enemmän.

   Poista
  2. Uskottava se sitten on. ;) Hassua muuten, että juuri äsken katselin tuosta, että oletpa jo pitkällä raskaudessa. Tuntuu, että vasta teit positiivisen testin! Joko alkaa paha olo helpottamaan?

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o