Siirry pääsisältöön

Nukkumisjärjestelyjä

Siirsimme Simon nukkumaan omaan huoneeseen tällä viikolla. Ensimmäiset kaksi yötä tosin heräsi siinä kahden maissa ja loppuyöksi otettiin meidän viereen nukkumaan. Viime yönä nukkui koko yön heräämättä omassa huoneessaan!

En olisi vielä halunnut siirtää pinnasänkyä pois meidän huoneesta, mutta monesti Simo menee nukkumaan n. klo 20 ja kun me tulemme miehen kanssa nukkumaan havahtuu Simo meidän ääniin. Lisäksi lastenhuone sijaitsee ihan toisessa päässä asuntoa ja stressasin kuulenko kahden suljetun oven läpi lapsen itkun. Huoli osoittautui turhaksi -kyllä kuulen :) Ovet on pidettävä kiinni, koska muuten koira lähtee öisille tepasteluille pitkin asuntoa.

Missä vaiheessa te olette siirtäneet vauvan nukkumaan omaan huoneeseen?

Kommentit

 1. Reilu vuoden vanha oli esikoinen, kun siirrettiin omaan huoneeseen, mutta nyt jälkeen päin ajatellen olisi kai voinut siirtää aiemminkin :) Kaikki nimittäin alkoivat nukkua heti paremmin :D

  VastaaPoista
 2. Meillä siirtyi nyt n. 7kk ikäisenä kun muutettiin. Muutosta heräilyyn ei kyllä tullut puoleen tai toiseen, edelleen 2-3 kertaa maitoa kitisee, mutta on nyt kivempi kun saa rauhassa makkarissa puhua ja kattoo töllöö, kun pieni nukkuu rauhassa viereisessä huoneessa.. :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä milloin siirtyy, kun ei meillä ole oikein huonetta... Jonkin verran auttoi jo se, että miehen kanssa vaihdettiin paikkoja. Eli hän nukkuu pinniksen puolella eikä pinnis ole enää ihan sängyssä kiinni.

  VastaaPoista
 4. Meillä siirtyi jo kuukauden ikäisenä :) Aada heräili meidän ääniin ja me Aadan joten katsottiin tämä omassa huoneessa nukkuminen paremmaksi.varmasti sen takia ollaan saatu nukkua ilman herätyksiä lähes aina :)

  VastaaPoista
 5. Meillä varmaan ei ihan vielä siirretä poikaa omaan huoneeseen, kyllähän poitsu varmaan ihan hyvin voisi siellä jo nukkua. Mä taas, en varmaan osaisi alkaa enää nukkumaan kun en kuulisi sitä pikku tuhinaa. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?