Siirry pääsisältöön

Ultrassa

Eilen oli se kauan odotettu np-ultra. Simo meni anopille aamusta hoitoon. Anopillehan emme vielä ole mitään kertoneet koko raskaudesta joten pientä salailua tässä on ollut asian suhteen. Nytkin menin "lääkäriin" ja mies oli mukamas töissä. Onneksi anoppi ei kysellyt sen tarkemmin...

Lähdimme hyvissä ajoin, tuntia aikaisemmin miehen kanssa ajelemaan sairaalaan. Ajokeli oli mitä kamalin, välillä piti pysähtyä tankkaamaan. Mullekin iski kamala nälkä ja oli pakko ostaa evästä matkanvarrelta. Sairaalalle kun päästiin ei sieltä löytynyt yhden yhtä parkkipaikkaa. Kirosin jo siinä vaiheessa, että tänne en ainakaan tule synnyttämään! Lopulta parkkis löytyi vähän pidemmän kävelymatkan päästä ja siitä sitten juosten sairaalaan.

Ultrassa kaikki oli hyvin :) Tyyppi oli unessa ja kätilö yritti vähän herätellä. Koko vastasi viikkoja 11+4 joten laskettu aika siirtyi aiemmaksi (5.7). Niskaturvotus oli 0,9. Veriseulan tulokset saan myöhemmin. Verikokeesta selvisin ihmeen hyvin, ei pitänyt kävellä seiniä pitkin niinkuin joskus aiemmin..


Porvoon sairaalasta jäi parkkipaikkatilannetta lukuunottamatta oikein positiivinen mielikuva :) Joten sinne haluan ehdottomasti mennä synnyttämäään jos raskaus sujuu normaalisti.

Kommentit

 1. Tässähän iskee itsellekkin hirveä vauvakuume! Mistä päin olette, kerta Porvooseen menet synnyttämään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muistaakseni tänne tarkkaa asuinpaikkaa paljastanut, mutta meitä lähin synnytyssairaala taitaa olla Kätilöopisto. Asumme n.35-40min ajomatkan päässä Porvoosta ja mieheni on siellä töissä. Joten sen vuoksi valitsin synnytyssairaalaksi Porvoon. Toki asiaan vaikutti myös Naistenklinikan tuleva remontti. Esikoinen syntyi Naistenklinikalla, mutta ensi kesänä sinne otetaan käsittääkseni vain riskisynnyttäjiä.

   Viimeksi oli Kättärillä sulku päällä ja Naistenklinikka tupaten täynnä. Seuraavana iltana taas molemmissa sulku... Mitä noita HUS:n sivuja lueskelin olisi ensi vuonna Kättärillä tarkoitus hoitaa 8000 synnytystä vuodessa. Joten mielummin menen Porvooseen, jossa synnyttäjien määrä on se 800 vuodessa :)

   Naistenklinikasta mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, annoin täyden kympin synnytykselle arvosanaksi ja varsinkin kätilö oli mahtava! Sen sijaan osastolla olo oli kamalaa.. Emme saaneet perhehuonetta ja olin kolmen muun äidin kanssa samassa huoneessa (2 sektiosta toipuvaa äitiä + kolmas joka kuorsasi kuin känninen äijänköriläs kaiket yöt). En saanut nukutuksi koko sairaalassaoloaikana...

   Poista
  2. Näin ajattelinkin ettet ole sitä täällä kertonut :) Olen itsekkin miettinyt mahdollista seuraavaa synnytystä Porvooseen, toki riippuu että missä silloin asutaan. Itse myös synnytin naistenklinikalla ja käsitin myös että jatkossa se olisi paikka ainoastaan riskisynnyttäjille.

   Poista
 2. Apua... Tää sun tilanne aiheuttaa kummaa kihelmöintiä myös mun vatsanpohjassa, vaikkei siellä kyllä löydy muuta kuin aamupala! :D Ihan tulee ikävä omaa raskausaikaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o