Siirry pääsisältöön

9+6

Viikonloppuna poika meni mun porukoille hoitoon ja lähdimme miehen kanssa kaksistaan jouluostoksille. Lähinnä sellainen syömis- ja pissallaravausreissu siitä tuli. Kaikki lahjat sain kyllä ostettua! Itselle sovittelin talvitakkia. Tämän Zaran takin haluaisin ostaa, mutta en tiedä onko mitään järkeä ostaa yli satasen takkia vain yhtä talvea varten? Takki oli kyllä ihana ja tarvitsisin tuommoisen pidemmän ja vähän siistimmän takin. Ennestään on kyllä 2 untuvatakkia ja 2 villakangastakkia, mutta voisin myydä tuon toisen untsikan pois.



Simolle ostin Brion mäyräkoiran, ruokalapun ja pehmohelistimen. Miehen lahjoja jouduin eniten miettimään, niitä ostin neljä kappaletta. Sisko sai joulumuumimukin, äiti Simpan kuvista teetetyn kalenterin, anoppi kuvista teetetyn palapelin ja isi neuleen.

Pidin viime viikolla Me&i-kutsut ja osan sieltä ostamistani vaatteista varmaan paketoin myös pukinkontiin. Ostin nallebodyn, pöllöhaalarin ja paidan. En oo aiemmin noista haalareista tykännyt, mutta nyt ne näytti Simpan päällä kyllä ihan kivoilta. Kuvat on lainattu Me&i sivuilta. Itselle ostin vielä yhden mekon, oli tosi mukava päällä.

Mitä mieltä olette Me&i vaatteista? Itsellä on entuudestaan yhdet joogahousut ja Simpalla käytettynä ostettu body. Molempien laatuun oon ollut tyytyväinen. Jotkut tummat bodyt kyllä vissiin tuppaa haalistumaan heti ekan pesun jälkeen :/




Itsellä olo on ehkä aavistuksen paranemaan päin. Iltaisin tulee paha olo ja myös aamulla jos en muista heti ekana syödä jotain. Viikonloppuna pääsin tekemään monta kävelylenkkiä kun mies oli neljä päivää vapaalla. Oon muuten ollut tosi tyytyväinen noihin Emmaljungan vaunuihin nyt kun on vähän enemmän lunta, pääsee hyvin kulkemaan.

Kommentit

  1. Tuli mieleen, että nyt kun uusi tulokas on tuloillaan niin miten aiotte hänen synnyttyään hoitaa paikasta toiseen liikkumisen? Tarkoitan siis, että aiotteko ostaa uudet vaunut johon molemmat lapset mahtuvat kyytiin vai miten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden nykyisten vaunujen lisäksi ostetaan varmaan Phil&Tedsit (ainoat tuplat, jotka mahtuu meidän hissiin). Varmaan säästetään kyllä nuo Emmaljungat ja Gracot. Toinen lapsi voi sitten olla manducassa.

      Käytiin myös sovittelemassa turvaistuinta ja kaukaloa autoon. Meillä ei ole mikään iso auto, mutta turvaistuin mahtuu keskelle ja kaukalo jää nykyiselle paikalleen. Koira matkustaa myös takapenkillä :) Toivon, ettei tarvis vaihtaa farmariin kun inhoan laittaa isompaa autoa keskustassa taskuparkkiin.

      Poista
    2. Oi, noita P&T-kärryjä minäkin olen kuolannut mutta ainakin vielä olen saanut järjen äänen voittamaan ;)

      Ja jos auto jossain vaiheessa menee vaihtoon, suosittelen tarkistamaan Honda Civicin! Pikkuauto, mutta vetää sisäänsä enemmän tavaraa kuin monet farmarit! Kunhan meillä luovutaan noista leveistä vaunuista (tosin nekin mahtuvat kyllä tuohon Hondaan!) niin mietitään varmasti tosissaan tarvitaanko meilläkään enää farmaria... Etenkin kun tämä vaunuista luopuminen sattunee melko samaan ajankohtaan kun äitini autonvaihto (hänellä siis nyt tuo Civic) ;)

      Poista
  2. Pöntiäisellä on kahden M&I:n housut, ja olen ollut laatuun tyytyväinen. Toiset ovat tummansiniset 50/56cm, enkä huomannut kummoista haalistumista. Koko oli niin reilu, että käytin niitä vielä, kun muuten olimme siirtyneet jopa 68cm pöksyihin. Itsennäni on mustat joogahousut ja ne ovat loistavat. Menivät ihan raskauden loppuun, mutta istuvat edelleen!

    VastaaPoista
  3. Itse en ole hirveän tyytyväinen meandi:n laatuun... pidän niistä vaatteista kovasti, mutta bodyt ovat nukkaantuneet heti eikä tuo velourhaalarikaan missään täydellisessä kunnossa ole vaikka se on pesty vasta kahdesti. Itselläni ollut pilvi-paita meni heti haaleaksi ja eräseen tunikaan tuli reikiä?
    Silti ajattelin tänään käydä vilkaisemassa miikkarin ale-myyjäisissä oisko siellä jotain. Vaikka vaatteet onkin aivan ihania, en usko et noista viitsin enää täyttä hintaa maksaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä haalistui tuo In the Sky-body, mutta esim. pöllöt on pysynyt tosi hyvänä. Tuntuu että nuo vaaleampipohjaiset bodyt pysyy parempina... kai se on ihan tuuristakin kiinni?

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki