Siirry pääsisältöön

Lahjoja ja ale-shoppailua

Yritin kuvailla Simpan joululahjoja, mutta eihän siitä mitään tullut. Osa lahjoista on pesussa tai pitkin kämppää jossain seilaamassa. Tässä nyt osa lahjoista:


Simo sai aivan ihania lahjoja :) Kaksi perässä vedettävää puista mäyräkoiraa, taaperokärryn, pehmoleluja, helistimen, jumpsuitin, bodyn, housut, sukkia, palikkatornin, kirjan, pallon, ruokalapun, helistimen, pianon ja hiekkataulun johon voi painaa käden/jalanjäljen.

Kävin itse pikaisesti Lindexin alessa ja ostin uudelle vauvalle pari 50cm kietaisubodya ja yökkärin. Olen nimittäin tyhmänä myynyt/antanut pois suurimman osan 50-56cm vaatteista... Vain rakkaimmat vaatteet säästin ja niitä on ihan muutama jäljellä.

Mietinkin tässä otanko uudelleen äitiyspakkausta vai en... Aluksi ajattelin, että tottakai otan. Ihan jo peiton, siilimakuupussin, kestovaippojen, huppupyyhkeen ja sen ihanan pahvilaatikon takia. Toisaalta 140 eurolla saisi (ehkä?) nuo kaikki ja vähän vaatettakin hommattua.

Edellisen äitiyspakkauksen kamppeet meillä on ollut kovassa käytössä. Turhia oli vain kynsisakset (leikkasivat huonosti) ja kylpymittari (hajosi heti).

Ps. Millon tää iltapahoinvointi oikein loppuu? Nyt rv 14 ja eilinenkin loppuilta meni vessassa/sängyssä kyyhöttäessä... Muistelen, ettei vuosi sitten näillä viikoilla enää ollut pahoinvointia.

Kommentit

  1. Mä en ottanut nuoremmalle pojalle äitiyspakkausta, vaikka edellisestä oli jo neljä vuotta aikaa. Olin säästänyt makuupussin ja peiton, niin 140 eurolla ostin sitten vauvalle vaatteita ja hoitolaukun :D Ja äitiyspakkauksen toppahaalarin löysin kirpparilta melkein käyttämättömänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on (ehkä?) vielä edellisellä tuo peitto ja makuupussikin käytössä sitten kun uusi vauva syntyy, joten sen vuoksi olen hiukan kallistumassa äitiyspakkauksen puolelle :)

      Poista
  2. Mä mietin kans etten varmaan ota toista äitiyspakkausta kun toinen lapsi tuee.. Luulen että en, meillä ei oo paljon niitä pakkauksen tavaroita makuupussia lukuunottamatta käytetty (toppahaalarikin on edelleen iso :D). Mulla meni pahoonvointi ohi jo viikoööa 10, mutta kaveri taas oksensi koko raskauden ajan.. :/ kai se yleensä loppuu ennen viikpa 20! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on pari iltaa mennyt onneks ilman pahoinvointeja :)

      Poista
  3. Se uuden äp:n laatikko on kyllä ihana! Vaan jospa sillä 140 eurolla sais myös tavaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tavallaan tuntuu tyhmältä "maksaa" 140e pelkästään ihanasta pahvilaatikosta :) Pelkään, että se raha menisi johonkin ihan turhaan...

      Poista
  4. Mulla jatkui pahoinvointi suunnilleen rv 20 asti, kun odotin Kisua. Ei ollut kivaa ei :(
    Toivottavasti sulle menee pian ohi pahoinvoinnit. En kenenkään soisi niin pitkälle siitä kärsivän, kuin mitä itse jouduin. Ja kun kaikki raskaudet on erilaisia, niin ei oikein voi edellisiin vertailla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o